2777
2789

سلام 

یه دانش آموز نهمی مدرسه نمونه که معلما روش حساب دیگه ای باز میکردن ... برتر بین مدرسه ها بود همیشه واسه سوال جواب دادن داوطلب . معلما به مامان و باباش میگفتن دانش آموز برتر مدرسه هست ...

چند سال پیش مثل امروز بعد نتایج تیزهوشان فهمید الکی شبا تا ساعت ۲ بیدار بوده الکی معدل خوب گرفته الکی ۳۰۰۰ تست توی یک سال زده همش الکی 

داغ دلش وقتی تازه شد که ریاضی و انسانی اون همه ظرفیت گرفتن و تجربی نه .. دلش وقتی درد گرفت که فهمید اگه به جای ۳ نفر ۴ نفر مدرسه تیزهوشان می‌گرفت الان اون می‌گفت متوسطه دوم فرزانگان بودم ... خدا دید که چطور تلاش کرد ولی نشد ... 

یک زمره به حسرت سرِ انگشت گزیدند

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد

یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند 

من شدم قومی که یک عمر دوید و به مقصد نرسید 

آرزوی پوشیدن لباس اون مدرسه به دلم موند. 

واین بود خاطره تلخی که تلخی اش از زهر هم بیشتر بود 

عزیزم بعضی وقتا نمیدونیم صلاحمون تو چیه و بعدا متوجه میشیم

اگه میخوای باز برا هدفت تلاش کن یسال دیگه هم کنکور بده 

اگه نه بازم زندگی تموم نشده واقعا مهمتر از هرچیزی حال خوبه هرجا که باشی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه تون قبول نشد بهش نگین تو به خیالت نمی‌رسه

اون از درون داره داغون میشه ... اون به جای سر گذاشتن روی پای شما و گریه و درد دل کردن براتون داره برای دیوار اتاقش درد دل میکنه بالشتش که شبا خیس میشه شاهد هست فقط نمیتونه حرف بزنه 

چرا هرچی من خواستم به صلاحم نبود 😢

ببین بشین کامل راهی رو که رفتی تحلیل کن اشتباهاتت رو پیدا کن میدونم الان حالت بده ولی شاید نیاز بوده این اتفاق بیوفته تا امسال سختتر تلاش کنی...میدونم سخته ولی با دید خوب بهش نگاه کن