2777
2789
عنوان

چشم زخم

232 بازدید | 22 پست

خانما خواااهش میکنم یک راه تضمینس واسه درامان موندن از چشم زخم بگید 

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ:

نوشته وهمراه خود دارد

دعاي #دفع #چشم #زخم ، #باطل کردن #چشم #زخم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ بِسْمِ اللَّهِ الْعَظيمِ عَبَسَ عابِسٍ وَ شَهابَ قابسٍ حَجَرَ يابِسٍ رَدَدْتُ عَيْنَالعايِنِ عَلَيْهِ مِنْ رَاءْسِهِ اِلى قَدَمَيْهِ اَخَذَ عَيْناهُ قابِضٌ بِكِلاهُ وَ عَلى جارِهِ وَاَقارِبِهِ جِلْدُهُ دَقيقٌ وَ دَمُهُ رَقيقٌ وَ بابُ الْمَكْرُوهِ تَليقُ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرى مِنْ فُطُورٍ ثمَّ ارْجِعِ الْبَصَرَ كَرَّتَيْنِ يَنْقَلِبْ اِلَيْكَ الْبَصَرُ خاسِئاً وَ هُوَ حَسيرٌ.

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

بهش باور نداشته باش 

تضمین شده‌تر از این نیست 

عزیز دل، چشم زخم حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیشب بود شوهرم بم گفت افتخارت تو زندگیت چیه منم روهوا گفتم افتخارم اینه که ۲۶ سالمه و توعمرم دندون درد نکشیدم 

از دهنم حرف درنیومده بود که دندون دردی گرفتم که ممکنه کارم ب جراحی عقل بکشه هرکازی میکنم خوب نمیشه 

صبح داشتم باخواهرم صحبت میکردم میگفت شوهرت اخلاقش بات چطوره منم گفتم عالی خداحفظش کنه هیچی واسم کم نمیذاره 

تارسید خونه یه دعوایی بینمون شد کتک کاری اصن

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ: نوشته وهمراه خود دارد دعاي #دفع #چش ...

قرانیه؟

حرز امام جواد

یه مدت چشم کلا نابودم کرد حتی زمینگیرم شدم بعد چندوقت سوره بقره پخش کزدم خوب شد الان دوباره همونجوزی شدم زودچشم میخورم

عزیزم حقیقت داره حتی تو قرآن هم آیه درموردش هست‌.

عزیز دل، اگر شما همون قرآن رو (که احتمالا منظورت همون قسمت و اَن یکاد هست) یک‌دفعه ترجمه‌اش رو می‌خوندی، قطعا متوجه می‌شدی که هیچ ربطی (برای تاکید، هیچ ربطی) بین اون سوره و در کل، قرآن و خرافه چشم زخم وجود نداره.

حدیث و روایت هم که دیگه ببخشید، ماشالله دست می‌کنن تو جیشون حدیث در مورد موز و نارگیل هم درست می‌کنن، جالبیش اینجاست که به قول خودشون سند هم میارن!

عزیز دل، اگر خودت بتونی عربی رو خیلی خوب ترجمه کنی که دیگه عالی میشه، کامل متوجه میشی که چشم زخم خرافه است و هیچ ارتباطی با قرآن نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل، اگر شما همون قرآن رو (که احتمالا منظورت همون قسمت و اَن یکاد هست) یک‌دفعه ترجمه‌اش رو می‌خو ...

اگه خرافه هست چرا پیامبر فرمودند از آدم نظرتنگ دوری کنید؟ حتی یه بار پیامبر داشتن از بهشت زهرا میگذشتن،یکی از شاگردانشون کنارشون بودن،پیامبر به شاگردش می‌فرماید نصف جوان هایی که اینجا خوابیدن از چشم زخم هایی هست که بهشون رسیده بوده 

حرز امام جواد بگیر .سوره ناس و فلق و ایة الکرسی هم مرتب بحون

مرتب یعنی چندبار

من قبلا خیلی بدجور بودم وقتی توجمع میرفتم بعدش سردرد های وحشتناک میگرفتم خداخیرش بده دوستی بهم گفت ح ...

عقیقه چیه