2777
2789
عنوان

دوس دختر سابق همسرم

804 بازدید | 19 پست

چند هفته پیش میخواستم برم خونه مادرم. همسرمم میخواست بره سرکار. تا یه مسیری(پیاده) با هم رفتیم و رسیدیم جایی که مسیرمون جدا میشد. موقع خداحافظی یهو تند خداحافظی کرد و رفت یکم تعجب کردم چون همیشه کلی بوس و بغل و زود برگرد خونه و این داستانا داشتیم

رفتم تو ایستگاه اتوبوس که یه دختره اومد کنارم وایساد گفت ببخشید شما متاهلی؟ من ساااده فکردم ازیناس که تو محل و اینا دختر میبینن خواستگاری میکنن( برام پیش اومده بود قبلا) گفتم اره. گفت اها با همون اقایی که الان باهاتون بود؟ اینجا یکم مکث کردم گفتم اره چطور؟؟که گفت هیچی همینجوری. بعد اتوبوس اومد. نمیدوووووووووونم چرا مغزم از کار افتاد واینسادم با اتوبوس بعدی برم و‌ بمونم ازش سوال کنم تو کی ای؟ چرا اینارو ازم میپرسی؟؟؟  سوار شدم رفتم همین که در بسته شد دیدم اون سوار نشد و کلا رفت. تاااااازه دوزاریم افتاد 

که ایستگاه بعد پیاده شدم و به همسرم گفتم بیاد

اومد و تعریف کردم و گفتم میدونم حتما دوست دخترت بوده قبلا و مهم نیست و‌زیاد درموردش حرف نزدم چون نمیخواستم قبح قضیه ریخته شه

به شوهرم خیلییی اعتماد داشتم و واقعا هییییچی ازش ندیدم میدونم مال قبل‌ هس ولی نگاه دختره یادم نمیره یه حرصی تو قیافش بود که انگار قضیه تازه‌س نه واسه سه سال پیش!!

اخه مگه‌ میشه دوس پسر سه سال پیش هنوز انقدر مهم باشه؟؟؟؟؟

حس میکنم تو‌دوران عقدمون باهم بودن هنوز😢😢😢😢😢😢😢 با تمام وجودم غمگینم من عاشق شوهرم بودم و زندگیم رویایی بود ولی الان....

یکی خلاصشو تو دو خط بهم بگه

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت را بد نکن بعضی وقتهااحساس ادم بعد ۱۰۰ سالم تغییر نمیکنه و همون جور داغ میمونه

مهم شوهرته که حالا دوستت داره و باهاته

انشاالله مال چند سال قبله

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

بعضیا اینجوری ان وقتی یه چیزی مال خودشون نشه، چشم ندارن ببینن مال کس دیگه ای هم باشه. قشنگ معلومه حرصش گرفته بوده. بیخودی دلت رو چرکین نکن.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
نمیدونم چرا شما میخواید همیشه تو خونتون بحث وجنگ اعصاب باشه بجای دور شدن از تنش تنش میارید توخونه یع ...

من کاری به گذشته ندارم

فقط برام مهمه که از وقتی که من بودم اون نبوده باشه دیگه..

من کاری به گذشته ندارم فقط برام مهمه که از وقتی که من بودم اون نبوده باشه دیگه..

پس چرا زیر رو میکنی تو باید به شوهرت ثابت کنی اعتماد داری حتی حتی مشکوک باشی این میشه اون بتو اعتماد کنه وقتی سری زنگ میزنی رشته زندگی داری پاره میکنی تو باارامش شوهرت براه میاری نه با تنش معلوم دفعه دیگه یه راه فرار برای کارش جور میکنه 

به مشاور خانواده مراجعه کنید. این چیزی هست که توی تاپیک های مثل شما می‌نویسم.

ولی یک ایده (فانتزی؟) متفاوتی که توی ذهنم هست نمیدونم چقدر از واقعیت دور باشه یا شاید حتی توهین آمیز باشه این هست که اگر فردا روز من ازدواج کردم و یکی دو سال از این ازدواج بگذره در حالی که بچه دار هم نشده باشیم اگر من بفهمم که همسرم قبل از من عاشق فرد دیگری بوده و به خاطر عواملی مثل مشکلات مالی یا اجبار خانواده نتونسته باشن با هم ازدواج کنند و اون فرد هنوز مجرد باشه، من بیام و داوطلبانه این دو رو بهم برسونم. 

توی این سناریو آدم به شکلی داره با خدا معامله می‌کنه که خدایا من از خودم می‌گذرم و دو عاشق رو بهم می‌رسونم در عوضش کسی رو سر راه من بذار که عاشقانه عاشقم باشه.

این هارو گفتم نه اینکه شما این کارو بکنید ولی می‌خواستم ببینیم از دید شما این سناریو چقدر غیر واقعی هست؟

اصلا بروی شوهرت نیار شاید اصلا همچین چیزی نباشه

مردی بخواد خیانت کنه بزاریش تو شیشه هم کار خودشو میکنه من دوس پسر سابقم بعد ۶سال ک ازدواج کرده بچه هم داره با اینکه زنه مدام کنترلش میکنه هنوز ول کنم نیست