2777
2789

من ۱۷ سالمه نامزدم با یه زن بیوه ۳۲ ساله تازه دوتا هم دختر داره زنه 

زنه از نانزدمم بزرگ تره قیافه‌قیافههه گوه یعنی

الانم دارم جدا میشم چون تو این ۱۰ ماه ک عقد بودیم ۴یا۵بلر فرصت دادم بهش آدم نشد

ولی خیلییی دوسش دارم واسم سخته 😞😞

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
من ۱۷ سالمه نامزدم با یه زن بیوه ۳۲ ساله تازه دوتا هم دختر داره زنه  زنه از نانزدمم بزرگ تره ق ...

تو نامزدی خیلی راحت میتونی جدا شی ....فکرشو از ذهنت بیرون کن 

ولی با بچه خیلی سخت تره....انشالله بهترینها برات رقم بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نامزدی خیلی راحت میتونی جدا شی ....فکرشو از ذهنت بیرون کن  ولی با بچه خیلی سخت تره....انشال ...

فدات بشم ممنونم عزیزم

انشاااله زندگی توام پر از خوشی باشع 

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔