2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانه کودک؟

بچه ها زیاد میان اگر کارت بگیره عالیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اهل کجایی؟ 

خوش به حالت

من ایده ای ندارم، اگه داشته باشم هم اعتماد به نفسشون دارم اجرا کنم. عمیقا به یه منبع درآمد دوم نیاز دارم🙁

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬
اهل کجایی؟  خوش به حالت من ایده ای ندارم، اگه داشته باشم هم اعتماد به نفسشون دارم اجرا کنم. ع ...

هنوز نزدم و به درآمد نرسیده  که خوش به حالم باشه که.شما هم دلتو بزن به دریا

هنوز نزدم و به درآمد نرسیده  که خوش به حالم باشه که.شما هم دلتو بزن به دریا

همینکه ایده ی عالی پیدا کردی خودش خیلیه

فقط یکم سرمایه میخوای😀💸

دو دل هستم میترسم کارم نگیره

بستگی به فرهنگ شهرتون هم داره، تحقیقاتتون رو کامل کنید بعد تصمیم بگیرید. توو شهرتون خانه کودک دیگه ای اگه هست سر بزنین ببینین در چه حالن. اگه نیست که بهتر به نفع شماست. 

تینا سیلیگ میگه مشکل و محدودیت رو شناسایی کنین و براش راه حل پیدا کنین و شروع به درآمدزایی کنید😄

شهرم که مرکز استانه و خانه بازی زیاد داره

پس منطقه رو انتخاب کنید که نداشته باشه، یا اصلا یه خدمات دیگه ای رو سعی کنید ارائه بدید. عذر میخوام تاپیکاتون رو دیدم، به نظرم فروش زمین توو این موقعیت برای چنین کاری عاقلانه‌ای نیست. البته نظر شخصیمه