2777
2789
عنوان

دوستان چه جوری پیشونیمو بلند کنم؟

167 بازدید | 5 پست

تو تاپیک قبلم گفتم که موهای سرم خیلی به ابروهام نزدیکه و پیشونیم کوتاهه. میخوام چهرم باز بشه. کدوم آرایشگاه یا مرکز لیزر خوبه برای این کار

موهاتو سر بالا بزن

مگه میشه پیشونی بلند کرد یاخدا😮

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری پیش دکتر جداحی زیبایی

رفتم مرکز لیزر گفتن باید آرایشگاه برات خط بندازه. آرایشگاه رفتم خوب خط ننداخته. دنبال آرایشگاه خوبم یا مرکز لیزری که خودشون وارد باشن

برا اونا که بلنده چیکار کنن کوتاه شه؟ 

اونو نمیشه کاریش کرد مگه با ترفندهای آرایشگری مثلا چتری بریزی موهاتو و ... یا حتی کاشت مو ولی کلا پیشونی بلند چهره رو جذابتر میکنه