2777
2789
نیست بدبخت می‌ره پرستار سالمند اینا میشه تو خونه هامون میمونه

نونش میره تو روغن دیگه حداقل  ده تومن میگیره اگه مطلقه یا مجرد نداسته باشن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

برای یه خانم واقعاً نیازمند میپرسم اگر اطلاعات بیشتری دارید لطفاً بگین کجا بره

اداره تامین اجتماعی 

شناسنامه وکارت ملی خودش به همراه برگه طلانامه  وگواهی فوت پدرش با خودش ببره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازنشسته ی هر نهادی باشه میشه ؟

نمیدونم دیگه بره بپرسه بالاخره کارمندای اداره بیمه بهتر میدونن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بازنشسته ی هر نهادی باشه میشه ؟

بله 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
این پدرش فک کنم نیروی انتظامی بوده اونم بره تأمین اجتماعی ؟

نه بره دفتر ساتا  شهرشون 

این بهتره از تامین اجتماعی

برم بهش زنگ بزنم . همیشه خوش خبر باشید

باید بره دفتر ساتا 

احتمالا بیمش نیروهای مسلح نیست اگه آره که باید بره همون اداره بیمه نیروهای مسلح دیگه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ساتا چیه ؟کجاست

خدمات بیمه ای نیروهای مسلح رو ساتا میگن 

تو اکثر شهرها کنار فروشگاه اتکا هستش 

تو هر خیابان هم شعبه دارن  

احتمالا بیمش نیروهای مسلح نیست اگه آره که باید بره همون اداره بیمه نیروهای مسلح دیگه

وقتی نیروی انتظامی بوده  باید بره بیمه نیرو مسلح 

البته یه مدرکی باید داشته باشه که کد پرسنلیش داشته باشه

باید ببینه باز نشسته دولت یا تامین اجتماعی 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.