2777
2789
عنوان

جدول چینی تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ماه چندمی عزیزم  پس برا همه درست در نمیاد عجب  ولی برا اطرافیانم درست بوده

سن بارداریم منظورتونه؟ الان ماه پنجممو خودم ۲۷سالمه و بچم برا فروردینه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
سن بارداریم منظورتونه؟ الان ماه پنجممو خودم ۲۷سالمه و بچم برا فروردینه

ب سلامتی گلم مبارک باشه 

درست میگی طبق جدول چینی باید نینیتون پسرباشه جمعش میشه زوج گلم سونوانومالی اشتباه نکرده 

ایشالا همونی باشه ک میخوای سالم و سلامت بغلش کنی گلم

ب سلامتی گلم مبارک باشه  درست میگی طبق جدول چینی باید نینیتون پسرباشه جمعش میشه زوج گلم سونوان ...

ممنون عزیزم.دوتا پسر دارم.

نه دیگ قشنگ نشونم داد😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ممنون عزیزم.دوتا پسر دارم.  نه دیگ قشنگ نشونم داد😂

خدابرات حفظشون کنه عزیزم جدول چینی برا پسرا درست بوده 

وای منم خیلی دوست دارم ۳تابچه داشته باشم دوتاپسر ی دختر 

دوس دارم دخترم تک باشه 

آخه بعضیا هم سونو انومالی اشتباه بوده ولی انشاالله ک همونی بشه ک میخوای گلم 

خدابرات حفظشون کنه عزیزم جدول چینی برا پسرا درست بوده  وای منم خیلی دوست دارم ۳تابچه داشته باش ...

ممنون عزیزم. همچنین

اونارو نمیدونم چون یادم نیست تو چ ماهی میشن.😅 اتفاقا برا پسر دومم انومالی گفت دختره ولی اخرش که به دنیا اومد پسر بود😂حالا گاهی میگم نکنه این جوجه هم غافلگیرم کنه

ممنون عزیزم. همچنین اونارو نمیدونم چون یادم نیست تو چ ماهی میشن.😅 اتفاقا برا پسر دومم انومالی گفت ...

عجب😍😍😍😍😍😍😍😍😍چ سوپرایز باحالی خدابرا هرکس دوست داره اینجوری سوپرایزش کنه 

🙂🙂شاید دست گذاشته نبینی تعیین جنسیتو بعد غافلگیرشدی حتما لباس دخترونه برده بودی بیمارستان براش😜😜🤗🤗🤗🤗🤗خیلی اینجوری باحاله 

ولی ایشالا دیگ همون بشه ک دلت میخواد سالم سلامت باشه بعدهم ی دخترخوشگل ناز 

دخترپسرش فرق نداره هردو عزیزه 

ممنون عزیزم. همچنین اونارو نمیدونم چون یادم نیست تو چ ماهی میشن.😅 اتفاقا برا پسر دومم انومالی گفت ...

فقط سونو اونومالی پسرت را گفت دختره فک‌کنم دوتا سونو بعدش باز باید می‌رفتی اوناهم گفتن دختره 🤗🤗🤗🤗

عجب😍😍😍😍😍😍😍😍😍چ سوپرایز باحالی خدابرا هرکس دوست داره اینجوری سوپرایزش کنه  🙂🙂شاید دست ...

ممنون عزیزم. اره واقعا خیلی سوپرایز باحالی بود چون همیشه ارزو داشتم اول دوتا پسر داشته باشم بعد یه دختر که ته تغاری و دوردونه باشه.

ارع لباس دخترونه. سیسمونی دخترونه😂😂ولی از اونجا ک میگن حس مادرانه قویه من اصلا فکر نمیکردم دختره و همیشه تو دلم میگفتم پسره. برا همین دو دست لباس برده بودم بیمارستان. یه دست صورتی دخترونه یه دست ابی پسرونه😂😂

یه سونو ۸ماهگی باید میدادم که اتفاقی افتاد و دیگ نشد بدمش . ولی دکترم هم که هر دفه سونو میکرد هیچی بهم نگفت منم نپرسیدم ازش

ممنون عزیزم. اره واقعا خیلی سوپرایز باحالی بود چون همیشه ارزو داشتم اول دوتا پسر داشته باشم بعد یه د ...

واقعا عزیزم ای جانم خیلی خوبه باحاله من ک کلی ذوق کردم اینو گفتی ایشالاخدابرات حفظشون کنه خوشبحتیشون را ببینی الان از نظر حس مادرانه بنظرت دختره یا پسر ولی ایشالا خدا هم پسر هم دختر ب همه بده منم خیلی دوست داشتم دوتا اولی پسر باشه سومی دختر ولی خدا خواست اولی دختر باشه ایشالا اگ‌خدا بخواد دوتا بعدی بهم پسر بدد توکلم ب خدا 

منم تا قبل سونو انومالی همش حس میکردم پسره هم الآنم بعضی وقتی حس میکنم پسره ولی دیگ خیلی دخترمو دوس دارم سلامتیش برام از همه چی مهمتره شوهرم خانواده شوهرم خیلی دختر دوست دارن چون خودشون نداشتند 

ولی ماله تو خیلی باحاله 😍😍😍😍😍😍🤗🤗😍😍

خیرشونا ببینی عزیزم

یه سونو ۸ماهگی باید میدادم که اتفاقی افتاد و دیگ نشد بدمش . ولی دکترم هم که هر دفه سونو میکرد هیچی ب ...

ای جانم عزیزم خداخاسته بعد از زایمان سوپرایزبشی عزیزم خستگیت بره خیلی حس باحالی بوده 

الآنم پسرا خیلی خوشحالند ک دارن خواهر دارمیشن 

خدا خواسته ب ارزوت برسی گلم

واقعا عزیزم ای جانم خیلی خوبه باحاله من ک کلی ذوق کردم اینو گفتی ایشالاخدابرات حفظشون کنه خوشبحتیشون ...

ممنون عزیزم انشالله که سالم باشه در وهله اول بعدم همون چیزی که دوست دارید. دختر اول خیلی خوبه اتفاقا 😍😍😍😘😘

نه الان مشخصه که دختره چون شکمم به نظر خودم بالاست. ولی همه تستهای خونگی و خاله زنکی گفتن پسره😂

ولی حسم الان میگه دختره کلا دل بستم بهش😍😍😘❤️