2777
2789
عنوان

جدول چینی تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 49 پست
ای جانم عزیزم خداخاسته بعد از زایمان سوپرایزبشی عزیزم خستگیت بره خیلی حس باحالی بوده  الآنم پس ...

ممنون. اره قربون خدابشم😍 با دکترم هماهنگ کردم که نگه ب خانوادم که پسره وقتی ب دنیا اومد ولی بعدش حالم بد شد فهمیدن😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ممنون عزیزم انشالله که سالم باشه در وهله اول بعدم همون چیزی که دوست دارید. دختر اول خیلی خوبه اتفاقا ...

اون ک بله دختر خیلی خوبه برا نی نی بعدی کلی کمک مامان می‌کنه من ک دوسش دارم هنوز بدنیا نیامده عاشقشم خیلی خیلی

ممنونم خوشگلم عجب حتما پسره باز دوباره غافلگیری در راهه منم همه میگن پسره همه تست های خونگی هم پسر بوده برام سلامتیش مهمه خرید سیسمونی هم قراره دیگ دخترونه بخرم انشاالله سالم و سلامت بیاد بغلم الان تکون خوردناش برام شیرین ترینر حس دنیاست برا همین دختر پسر دیگ فرقی نداره 

گلم ایشالا همونی ک ارزوته باشه تست های خونگی و همین جدول چینی ۵۰و۵۰درسته فک‌کنم یا شانسیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. اره قربون خدابشم😍 با دکترم هماهنگ کردم که نگه ب خانوادم که پسره وقتی ب دنیا اومد ولی بعدش حا ...

ای جانم عزیزم کلا سوپرایز برا شوهرت خدت خانوادت همه بوده خیلی باحاله 

اسم دخترهم براش انتخواب کرده بودید حتما

اون ک بله دختر خیلی خوبه برا نی نی بعدی کلی کمک مامان می‌کنه من ک دوسش دارم هنوز بدنیا نیامده عاشقشم ...

اره هیچکدوم صددرصدی نیست. ممنون همچنین انشالله که به سلامتی بغلش کنید نی نی نازتونو😍 و زایمان راحتی داشته باشید

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ای جانم عزیزم کلا سوپرایز برا شوهرت خدت خانوادت همه بوده خیلی باحاله  اسم دخترهم براش انتخواب ...

بله اسمش تیدا بود. الان گاهی ب پسرم میگم تو یه اسم دیگم داری😂

اره هیچکدوم صددرصدی نیست. ممنون همچنین انشالله که به سلامتی بغلش کنید نی نی نازتونو😍 و زایمان راحتی ...

همچنین عزیزم من ک فعلا استراحتم دکتر گف بچه پایینه استراحت شیاف و سوزن میزنم کم‌خونی هم دارم 

برا دیدن قندعسلم لحظه شماری میکنم 😍🤗😍🤗😍

بله اسمش تیدا بود. الان گاهی ب پسرم میگم تو یه اسم دیگم داری😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣مثه برادرشوهره من اسمش قراربوده محدثه بشه ک بدنیا آمده پسر بوده🤣🤣 

حالا اسم تو راهی را بزار تیدا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣مثه برادرشوهره من اسمش قراربوده محدثه بشه ک بدنیا آمده پسر بوده🤣🤣  حالا اسم تو ر ...

نه یکی دیگ براش انتخاب کردیم😅این برا ۵سال پیش بوده انگار تکراری شده برامون

همچنین عزیزم من ک فعلا استراحتم دکتر گف بچه پایینه استراحت شیاف و سوزن میزنم کم‌خونی هم دارم  ...

انشالله که تموم میشه ب زودی و میاد بغلت😍

منم بچم پایینه خیلی اذیت میشم.

نه یکی دیگ براش انتخاب کردیم😅این برا ۵سال پیش بوده انگار تکراری شده برامون

ا بسلامتی خوشگلم من ک تو اسم موندم 

هرکس ی چیز میگ 

صاحل سوگند دلارام محدثه پریناز ولی خودمون درسا دوس داریم

ا بسلامتی خوشگلم من ک تو اسم موندم  هرکس ی چیز میگ  صاحل سوگند دلارام محدثه پریناز ولی خ ...

درسا و دلارام قشنگن😍

جدی میگی درسا قشنگه شوهرم خیلی دلش میخواد بزاره درسا چیکارش کنم 

بله خیلی قشنگه عزیزم اسم دوقلو فامیلمون درسا و دلساس خیلی نازن