2777
2789
عنوان

آبریز‌ش بینی پسرم قطع نمیشه

18550 بازدید | 15 پست

فقط علائمش ابریزش بینی هست تا دیروز گاهی تب خفیف داشت ولی الان نه. اوایل ابریزش بینیش روون بود الان کشداره راه نفسشو میبنده نمیتونه بخوابه همش گریه میکنه. تند تند اسپری دکوسالین میزنم ولی خوب نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفته تا ده روز اگه خوب نشد بعد انتی بیوتیک میده

نه بابا گوش نده ده روز چه خبره بیچاره بچه عذاب می‌کشه .دخترمو یک هفته پیش با همین علائم بردم دکتر آنتی بیوتیک نداد گفت نیازی نیست ویروسیه اوردمش خونه بچه به حد مرگ رسید تب و آبریزش و سرفه خلطی شدید مجبور شدم بردم آنتی بیوتیک گرفتم 

دو شالشه چهار پنج روزه

خوب چهار پنج روز که زیاد نیست، گفتید قطع نمیشه، فکر کردم خدایی نکرده یه ماه شده مثلا.

یه کم بخور بدید بهش، الان شلغم نیست نمی‌دونم چی خوبه. همون بخار آب هم باشه باز بد نیست بینیش تخلیه میشه.

دکتر برای پسر من گفت بچه‌هایی که آلرژی دارن به ویروس سرماخوردگی هم آلرژی دارن! با ورود این ویروس سرماخوردگیشون طولانی میشه. گفت عطر و خوش بو کننده و ادویه غذا و اینجور چیزا استفاده نکنید. 

خواستم بگم بخور اکالیپتوس بدید، گفتم نکنه اون هم حساسیت زا باشه!

شبی دو سی سی ستیریزین هم خوبه بهش بدید. ولی به نظر خود من استامینوفن از همه چی بهتر آبریزش بینی رو قطع می‌کنه.

نه بابا گوش نده ده روز چه خبره بیچاره بچه عذاب می‌کشه .دخترمو یک هفته پیش با همین علائم بردم دکتر آن ...

اتفاقا دکتر خوبی بوده که آنتی بیوتیک نداده عزیزم. الان اکثر دکترا بی‌جهت آنتی بیوتیک مینویسند. برای بیماریهای ویروسی هیچ تاثیری نداره، بدتر بچه رو ضعیف می‌کنه.

اتفاقا دکتر خوبی بوده که آنتی بیوتیک نداده عزیزم. الان اکثر دکترا بی‌جهت آنتی بیوتیک مینویسند. برای ...

خب دیگه ننوشت و دختر من تب شدید کرد و نفسش بند میومد .وقتی بدن تب می‌کنه یعنی تو بدن عفونت هست و باید آنتی بیوتیک مصرف بشه

اتفاقا دکتر خوبی بوده که آنتی بیوتیک نداده عزیزم. الان اکثر دکترا بی‌جهت آنتی بیوتیک مینویسند. برای ...

منم تا اونجایی که میتونم سعی میکنم انتی بیوتیک ندم

منم تا اونجایی که میتونم سعی میکنم انتی بیوتیک ندم

یه بار قبلا دکتر بهم گفت اگه تبش شدید باشه و ترشحات بینی کاملا سبز و بدبو باید آنتی بیوتیک بخوره. تاکید هم کرد که یه کم سبز نه، کاملا سبز و بدبو. حالا مال بچه شما که اینجوری نیست خداروشکر.