2777
2789

میدونم خیلی مشکلات داره میدونم بخاطر فوت یکی از اعضای خانوادمون افسردگی داره 

(من همیشه پشتش بودم با اینک ازش کوچیکترم .سعی کردم سر بزنم یا باهاش حرف بزنم و خلاصه دلسوزش بودم 

وای با توجه ب تاپیک های دفعه قبل ک نوشتم همیشه از من بدش میاد میگ تو خواهری نمیکنی بدرد نمیخوری (البته اخلاقای خیلییی خوبی هم داره ولی زبونش ب شدت تنده 

حالا ی اخلاق بدش اینه مدام در حال غر زدنه مدام از این بد میگ از اون بد میگ از همه شاکی و ناراحته همه چیو بدبرداشت میکنه سر بقیه غر میزنه .با مامانم امروز دعوا کرد اصلا حوصله خودشو هم نداره 

ینی اگ بهترین جا بریم و خوش باشیم قیافش رو یجوری میکنه  ک آدم کوفته میشه 

بخدا آدمو از زندگی سیر میکنه آخه منم ناراحتی خودمو دارم همه مشکلات دارن درسته مشکلاتش زیاده ولی باید خودش رو کمی جمع و جور کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل نزدیکته هر چقدرم بد باشه من خواهرم دو ساله رفته سوئد ندیدمش 💔

منم جونم رو براش میدم اندازه مامانم شاید بیشتر وابستشم

ولی مغز آدم تا یجایی میکشه آدم خسته میشه چون منم مشکلات دارم چرا ناراحتتون نمیکنم

الهیی کاش پیش ی مشاور بره

فک کنم رفته 

در کل تو زندگیش هم مشکل داره من نمیدونم سر این ناراحته یا اون 

نمیدونم توی خونه همسرش با اینک خیلی بده ولی چجوری تحملش میکنه

منم جونم رو براش میدم اندازه مامانم شاید بیشتر وابستشم ولی مغز آدم تا یجایی میکشه آدم خسته میشه چون ...

خب یکم ازش فاصله بگیر تا قدرتو بدونه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

خب یکم ازش فاصله بگیر تا قدرتو بدونه

اصلا دیگ زنگ نمیزنه اصلا مگ اینک از کسی ناراحت باشه 

یا کار واجبی باشه 

همیشه هم از من ناراحته چزا زنگ نمیزنی حالمو بپرسی با اینک از هر چن وخ باز من میرم سر بزنم 

اصلا دیگ زنگ نمیزنه اصلا مگ اینک از کسی ناراحت باشه  یا کار واجبی باشه  همیشه هم از من ن ...

ب نظرم کلا بی خیالش شو

چون معلومه خودخواهه 

من متنفرم از آدمای خودخواه چ خواهرم باشه چ ی نفردیگع فاصله میگیرم ازش

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35