2777
2789
عنوان

بچم دوسالش شده تخت کنار مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فيلماى خارجى ديدم بچه ى شيش ماهم تو تخت خودش ميذارن فقط يه وسيله بى سيم طورى بالاى تختش ميذارن بيدار شه متوجه شن

اگ شبا مشكل خاصى نداره كم كم عادتش بده رو تخت خودش تو اتاقش بخوابه

جاشو که زوده دو سال بعدشم تخت داره خب چرا دوباره هزینه کنم

خب بزار بالا تختش بخوابه دیگه

براتختش محافظ بزن نیوفته

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

الان وقتشه جاشو جدا کنید.

کلا ببر تو اتاق خودش بخوابونش.

چراغ خواب روشن کن براش.

تا دو هفته هم صبوری کنید.

شبای اول تو اتاقش بخواب.

بعد کلا بیا اتاق خودتون بخواب فقط موقع خوابش بمون پیشش.

من جای دخترم رو ۲ سالگی جدا کردم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
خب بزار بالا تختش بخوابه دیگه براتختش محافظ بزن نیوفته

تختش محافظ داره ولی خیلی بزرگه کشور اینا هم وصله بهش شوهرمم میگه نمیتونم بیارمش اتاق دوباره میخوره اینور اونور گندس سخته