2777
2789
عنوان

بچم دوسالش شده تخت کنار مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 57 پست
اتفاقا الان سنش بده  یا باید زیر یک سال جدا بشه  یا اینکه بزاری پنج ،شش سالش بشه

نه بابا اصلا اینطوری فکر نکن الان دیگه نمیشه .

من از چهار ماهگی میزارم اتاق خودشون. تنها بمونن  البته از اول تو اتاق خودم اصلا نمیارم من پیششون هستم بعد ولشون‌ میکنم اینطوری بهتره چون جابجا نشده محیط جدید نگرانش نمیکنه .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وقتشه جاشو جدا کنید. کلا ببر تو اتاق خودش بخوابونش. چراغ خواب روشن کن براش. تا دو هفته هم صب ...

بچه من اضطراب جدایی داره شدید حتی دسشویی هم میرم یه گوشه در باید باز باشه یه ثانیه از پیشمون کنار نمیره حتی نمیره اتاقش تنها بازی کنه میگه بیا بشین پیشم من بازی کنم تو اتاق میترسه ترکش کنیم نمیشه هنوز جدا کنم اتاقشو بچه دیوونه میشه خدایی نکرده

تختش محافظ داره ولی خیلی بزرگه کشور اینا هم وصله بهش شوهرمم میگه نمیتونم بیارمش اتاق دوباره میخوره ا ...

عمم ابر چسبونده بود به نرده های تختش که سر و صورت بچش زخم نشه

بعدم نوزاد نیست که ،دو سالشه جاشم بزرگ باشه بیشتر کیف میکنه

جاشو که زوده دو سال بعدشم تخت داره خب چرا دوباره هزینه کنم

اصلا زود نیست اشتباه منو نکن

سر پسرم دلم نمیومد جاشو جدا کنم موند تا ۳.۵ سالگیش 

نگم برات که پدرمون در اومد تا جاش جدا شد.

همچنان بعضی شبا میاد بیدارمون میکنه که من تنهاام باباش میره پیشش میخوابه.

ولی دخترم نه. الان ۶ ماهه جاشو جدا کردم اصلا بهانه نگرفت و اصلا نمیاد پیشمون بخوابه. نهایتش برای اب خوردن میاد بیدارم میکنه و میره تو تختش میخوابه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
نه بابا اصلا اینطوری فکر نکن الان دیگه نمیشه . من از چهار ماهگی میزارم اتاق خودشون. تنها بمونن  ...

بچه ای که رفلاکس شدید داره موقع خواب میخواد دور از جونش خفه شه رو نمیشه تنها گذاشت تو اتاق دیگه تو نوزادی 

دکتر بردم میگن تا 7 سال طبیعی ولی من از کمر افتادم از بستی شستم

زیر رخت خوابش پلاستیک زباله قیچی کن یه‌لا بزار زیرش

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
اصلا زود نیست اشتباه منو نکن سر پسرم دلم نمیومد جاشو جدا کنم موند تا ۳.۵ سالگیش  نگم برات که ...

اظطراب جدایی داره بدبختیم اینه حتی دسشویی ام نمیذاره برم چطوری جدا کنم جاشو 

واقعا چرا نمیتونم درک کنم کسایی که بچه رو میارن تو تختشون آخه عزیز دلم  شما هر چیم بگی بچه هست و یا خوابه همه چیز رو حس می‌کنه بچه خیلی باهوشه 

یعنی بچه رو میزارین وسطتون موقع خواب خوب اون موقع مثلا بخوای با همسرت رابطه برقرار کنی چجوری میتونی با حضور بچه استرس نگیری و راحت باشی 😐 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

بچه ای که رفلاکس شدید داره موقع خواب میخواد دور از جونش خفه شه رو نمیشه تنها گذاشت تو اتاق دیگه تو ن ...

دو سالشه هنوز رفلاکس داره طفلی .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...