2777
2789
عنوان

خانمی که دماغشو عمل کرد ،همسرش دلشو زد!!

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 39 پست
برعکسش پرونده نداشتین؟آقایی که موقع ازدواج زنش رو از برج خونه باباش  بهترین نقطه تهران بیاره زی ...

من از نزدیک دیدم همچین چیزی

دختره پدرومادر نداشت اما ثروت توپی داشت با یه پسره میره تو رابطه(خودش میگه صیغه)پسره خیلی کوچیکتره ازش،همه اموالشو ازش گرفت رفت با یه دختر کم سنتر ازدواج کرد

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جا شوهره بودم اون سلیکون رو از همه جاش با چاقو درمیوردم 😐

یکیش بود قبلا خانمه رو برده بود هرچی لباس و لنز و بزک دوزکش بود گرفته بود بعدا گفته بود برو طلاق بگیر 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
من از نزدیک دیدم همچین چیزی دختره پدرومادر نداشت اما ثروت توپی داشت با یه پسره میره تو رابطه(خودش م ...

منم از نزدیک دارم میبینم ،خیلی نزدیک،میرم جلوی آینه خانم رو میبینم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

والا مرده هم اگه یکم منطق حالیش بود نمی‌داشت همسرش این کارارو کنه حالا عمل بینی و گونه به کنار چطور ...

احمقه

خوشبخت بشی الهی

ممنون عزیزم همچنین❤

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
برعکسش پرونده نداشتین؟آقایی که موقع ازدواج زنش رو از برج خونه باباش  بهترین نقطه تهران بیاره زی ...

اره برعکسشم فراوان دیدم مرده کل اموال پدری زنو بالا کشیده بود با دخترخاله خانم ازدواج کرده