2777
2789
عنوان

بی توجهی ظاهری همسرم

360 بازدید | 32 پست

بچه ها من همسرم حواسش هست بهم باطنی ینی زیرپوستی هوامو داره نگرانه

مریض بشم سریع باید ببره دکتر منو 

اینا خوبه 

ولی کلا در حالت عادی خیلی بی توجهه بهم 

نمیدونم توقعم زیاده یا ن

تو خونه سرش یا تو اینستاس یا دارع با لپ تاپ درس میخونه کلا ی تایم کمی وقت میزاره واسم

خونوادشم راه دورن 4 ماه یبار میریم اونجا ی خاهر کوچیک داره خیلیی بهش توجه میکنه یا وقتی میره بابا مامانش میشینه حسود میشم نمیدونم چرا

سر همین چیزام باهاش دعوام میشه

بنظرتون کی مقصره

مشاوره ام نمیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول خیلی توجه می‌کرد الان کم توجه میکنه؟

یا از اول اینجوری بود؟

اگر از اول اینجوری بود تو توقع زیادی داری

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

کاش مردا بفهمن با توجه نکردن ب زنشون شاخ نمیشن از چشم میفتن بعد ی مدت 

زن ی مدت نحمل میکنه ی مدت گلگی و اصرار ب توجه طرف 

بعد ی مدت کلا بیخیالش میشه.و شوهرشم از چشمش میفته 

اینکه با خانوادش ک راه دورن محبت کنه شما حسودیت شه این مشکل شماست 

اما باهاش صحبت کن یا صداش کن برای کارای دو نفری 

مثلا بگو امشب بیا ی فیلم جدید گرفتم ببینیم 

یا کارایی دو نفره ای ک دوست دارید (پیاده روی ، آشپزی چیزی) 

نمه نمه خودش استقبال میکنه

اول خیلی توجه می‌کرد الان کم توجه میکنه؟ یا از اول اینجوری بود؟ اگر از اول اینجوری بود تو توقع زیا ...

چه ربطی داره؟ چون یه کار اشتباهو از اول انجام میداد استارتر موظفه بپذیره؟ 

والا چیزی که من میدونم اینکه زبان عشق شما، اختصاص وقت با کیفیته (از کتاب ۵ زبان عشق)؛ یعنی در روز همسرتون باید زمانی رو فقط و فقط به شما اختصاص بده و در این زمان، نه تلویزیون روشن باشه و نه دستش گوشی باشه و تمام توجهش باید به شما باشه و در این صورته که شما عشقشو احساس نی کنید.

شاید زبان عشق همسرتون چیز دیگه ای باشه؛ مثلا هدیه دادن یا کلمات محبت آمیز یا تماس بدنی و ... . در واقع وقتی ایشون از زبان دیگه ای از عشق استفاده می کنه، فکر میکنه شنا متوجه ابراز عشقش هستین در حالی که هر شخصی تا زمانی که به زبان عشقشق، باهاش رفتار نشه، نمی تونه مزه ی عشق رو بفهمه 

حتما اوایل زندگیتونه، اگه اولشه درست میشه آدم باازدواج که نباید اینقدر وابسته باشه خوب در حالت عادی وقتی مریضی چیزی نیست خوب بنده خدا داره به کارهای روزمره میرسه مگه باید یسره حواسش به زن یاشوهرش باشه منم تقریبا همینطوری بودم ولی کاش یکی راهنماییم می‌کرد چون من بیشتر اذیتش کردم بخاط همین وابستگی  الان که فکرمیکنم چقدر بچه گانه بود رفتارام طفلک انکار مامانم بود منم بچه دوسالش ولی حساس نباش خودتو سرگرم کن یابرو دنبال یه حرفه ای چیزی 

چه ربطی داره؟ چون یه کار اشتباهو از اول انجام میداد استارتر موظفه بپذیره؟ 

وقتی از اول اینجوری بوده یعنی استارتر قبول کرده این فرو و با همه ی شرایط موجود پس وقتی اون موقع قبول کرده نمیتونه یه دفعه بگه نه نمی‌پذیرم 

مثل سر کار رفتن ما خانوم هاست که اول میریم شوهر میگه می‌پذیرم بری سرکار بعد وسط زندگی بگه من راضی نیستم تو بری سرکار وقتی از اول چیزی رو قبول کردی دیگه باید باهاش کنار بیای چه زن چه مرد

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
وقتی از اول اینجوری بوده یعنی استارتر قبول کرده این فرو و با همه ی شرایط موجود پس وقتی اون موقع قبول ...

حالا کی گفته قبول کرده؟ یه مشکل حل نشده سالها براش مونده. دیدین که گفت مشاورم نمیاد