2777
2789
عنوان

بی توجهی ظاهری همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 32 پست
حالا کی گفته قبول کرده؟ یه مشکل حل نشده سالها براش مونده. دیدین که گفت مشاورم نمیاد 

به زور که ازدواج نکرده 😐

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول خیلی توجه می‌کرد الان کم توجه میکنه؟ یا از اول اینجوری بود؟ اگر از اول اینجوری بود تو توقع زیا ...

از اول همین بود ولی خب بعد ازدواج ادم باید بیشتر وقت بزاره خب

کاش مردا بفهمن با توجه نکردن ب زنشون شاخ نمیشن از چشم میفتن بعد ی مدت  زن ی مدت نحمل میکنه ی م ...

بخدا بهش میگم میگه دوس داری جداشو دوسم داره  مطمعنم ولی اصلا واسه نگه داشتن من اصرار نداره میگه عادت ندارم واسه چیزی التماس کنم

اینکه با خانوادش ک راه دورن محبت کنه شما حسودیت شه این مشکل شماست  اما باهاش صحبت کن یا صداش ک ...

فیلمم وسطش میگه بیا بریم بخابیم 

اصن حوصلم داغوننننننننننننن سر میره تو خونه

قبل از رفتن زیر یه سقف مشخص نمیشه متاسفانه 

زمان نامزدی واسه همین موقع ها گذاشتن 

ولی بعضی از اخلاق ها از وسط های زندگی میاد متاسفانه

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
چه ربطی داره؟ چون یه کار اشتباهو از اول انجام میداد استارتر موظفه بپذیره؟ 

بخدا دارم داغون میشم 

افسرده شدم

قبلا تاپیک زدم در مورد رفتارش با فامیلاش

عاااااااشق اینه هرجا میریم یکی باهامون بیاد اصن دوتایی حال نمیکنه انگار

میگه همش تو قیافه ای

میگم خب لامصب تو زبونت تلخه ی حرف بهت میزنم بد جواب میدی

بخدا دارم داغون میشم  افسرده شدم قبلا تاپیک زدم در مورد رفتارش با فامیلاش عاااااااشق اینه هر ...

به نظرم فقط و فقط با زبون خوش باید کم کم رو مغزش تاثیر بذاری. مستقیم بهش بگو که آقا این رفتارتو دوس دارم لطفا بیشتر انجامش بده یا اینکارت ناراحتم میکنه

به نظرم فقط و فقط با زبون خوش باید کم کم رو مغزش تاثیر بذاری. مستقیم بهش بگو که آقا این رفتارتو دوس ...

باورتون میشه هرشب بهش میگم 

جدیدا دعوامون میشه همش 

میگه توجه میخای برو با یکی ک بهت توجه کنه