2777
2789

من با ی سرویسی میرم مدرسه که مادر یکی از بچه های سرویس راننده است 

و منو و دختره بحثمون شده و کلا یسری مشکلات بینمون پیش اومد که نساختیم کلا...

بعد الان مادرش گفت دیگه از سر برج نمیتونه بیاد و  مسیرم سخته(بهونه اورده)..

من الان دوتا راه دارم

۱_ یجوری باهاشون بسازم و کنار بیام و چمیدونم جوری رفتار کنم که اوکی بشن بازم با این سرویس برم( که نمیدونم چیکار کنم اوکی بشه... بنظرتون چه رفتاری داشته باشم و چی بگم بهشون که اوکی شن؟ چون گفت نیا منم گفتم باشه..)

۲_ به یکی از بچه ها ی سرویس دیگه بگیریم دونفره که فکنم هزینه اش زیاد شه و وقتی دوستم ببینه هزینه اش زیاده منصرف شه و ریسکیه

سرزنشم نکنید میدونم اشتباه کردم 

در کل اون گفت نیا منم گفتم باشه 

الان چی بگم که خودمو ضایع و کوچیک نکرده باشه و اوکی شون کنم دوباره؟ در باره زودتر ریختن پولم و یکم راحت تر کردن مسیر بگم؟؟

اونم فکنم چون با دخترش دعوام شده و کلا نساختم باهاشون از من خوشش نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه با خطی بری اتوبوسی چیزی؟؟؟

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
اره ما میریم

خب باید بگی ک شما به من قول دادی الان من سرویس از کجا پیدا کنم از اول میگفتی نمیتونی بیای دنبالم وقتی دور بود و سختت بود چرا قبول کردی؟ بعد چرا باید تو حرف بزنی مامان بابات پیگیر نیستن؟

با اون سرویس هم بری اعصابت خورد میشه دنبال یه راه دیگه باش

اره ولی خیلی گرون میشه 

از طرفی اگه تنهایی ی سرویس دیگه بگیرم جلوی همه شون ضایع میشم هم جلوی راننده سرویس و دخترش

هم دوتا دوست دیگم

نمیشه با خطی بری اتوبوسی چیزی؟؟؟

رفت شاید بتونم 

برگشت نمیتونم سخته تو افتاب 

در کل اگه تنهایی از سرویس بیام بیرون جلوی اون و دخترش و دوتا دوستام ضایع نمیشم؟

انگار اون منو انداخته بیرون میدونی...

رفت شاید بتونم  برگشت نمیتونم سخته تو افتاب  در کل اگه تنهایی از سرویس بیام بیرون جلوی ا ...

میفهمم چی میگی اون بلاخره مادرشه خب کاش بتونی دونفر دیگه پیدا کنی باهم برید با سرویس دیگه مثلا ميگما حداقل تو تا یه مسیری پیاده بری دم خونه یکی دوستات اونام بیان باهم برین با سرویس جدید

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
نه دانش اموزم  سال اخرم کلاس تابستونه داریم میشه راهنمایی کنید؟

ببین بستگی به شخصیت خودت داره، برای من غرورم مهمتر از پوله..ممکنه شما خیلی مغرور نباشی و خودت برا آشتی پیش قدم بشی.. به نظرم شاید تو همسایه ها و آشنا ها بتونی یه سرویس دیگه پیدا کنی

خواهر منم ی سرویس داشت جیگرشو خون کرده بود ما سرویس گرفته بودیم اون باید وقتش رو تنظیم می‌کرد اون توقع داشت ما وقت مدرسه رو بااون تنظیم کنیم خواهرم ی روز در میون کلاس آخرش تا ساعت ۲ بود میگفت حالا در هفته دو روز رو زنگ آخر نری چی میشه سرویسش رو عوض کردیم سرویس جدیدش رو تهدید کرده بود ک اگه اینو ببری ازت شکایت میکنم گفتیم برو شکایت کن دیگه یکم باهاش تند حرف زدیم شل و ول شد