2777
2789
عنوان

من زیادی لوسم یا واقعا دردناکه؟

281 بازدید | 13 پست

دوستان من هفته ۷ هستم، و چند روزه لکه بینی دارم. از دیشب دیگه کاسه صبرم لبریز شد، به گریه افتادم. افسرده شدم از ترس اینکه از دست بدمش. 😭

همسرم گفت تو خیلی لوسی. آدم ها هزار تا گرفتاری دارن... اون موقع گریه ام بند اومد‌. 🥺

ولی الان که سر کار هستم، رفتم دستشویی بازم دیدم خونریزی دارم. 😵

نمیدونم از ناراحتی چی کار کنم. فردا وقت دکتر دارم، من تا فردا میمیرم و زنده میشم. 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی فهمیدم حامله ام تا چهارماه الکی گریه میکردم هورمون هام ریخته بود بهم 

به همسرت توضیح بده که ادم حامله مثل ادمای عادی نیست خصوصا ماه های اول که بدن هنوز به شرایط جدید عادت نکرده... 

چرارفتین سرکار؟باید استراحت میکردی.سویق گندم بخور.وبادام .جای بچه راسفت میکنه.حتما دکتر بهت شیاف پرو ...

کآرم جوریه که نمیتونم مرخصی بگیرم. خیلی تحت فشار کارم هستم. هیچ کس درکم نمیکنه. کاش میتونستم چند سال خونه بمونم، ولی همسرم خسیسه، از الان شوخی جدی میگه پوشک چرا بخریم؟ اگه کار نکنم همون بهتر که بچه نداشته باشم. 

چرارفتین سرکار؟باید استراحت میکردی.سویق گندم بخور.وبادام .جای بچه راسفت میکنه.حتما دکتر بهت شیاف پرو ...

رفتم بیمارستان، بهم آمپول پروژسترون زدن. خیلی خوب شد گفتی. میخواستم فردا برم دکتر خودم. ولی سریع رفتم بیمارستان.