2777
2789
عنوان

چند سالتون بود که شاغل شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
آله منم همراه با دانشگاهم رفتم سرکار دو شیفت بود سخته بود ولی من قوی شدم، دانشگاه تموم شد و من سرکار ...

درست میگی نباید جا بزنم از بیکار بودن خوشم نمیاد فقط این حس و حالم دوست ندارم که همش بغض دارم، مدیتیشن هم میکنم شبا ولی باز اینجوریم شاید چون اولشه.

راستی موفق باشیی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی نباید جا بزنم از بیکار بودن خوشم نمیاد فقط این حس و حالم دوست ندارم که همش بغض دارم، مدیتی ...

آره چون اولشه، من گریه میکردم از خستگی بحثای سرکار یا همکارای که اذیت میکردن می‌نشستم گریه میکردم ولی باز صبح میرفتم. 

ممنونم

شماهم موفق و پیروز باشین

اسی برات خوشحالم ک ی دختر مستقلی.شاید کم بیاری اذیت بشی ولی فک کن که خیلیا حسرت اینو دارن تواجتماع باشن و دست توجیب خودشون.هرچیزی لازم داری رو میتونی بدون منت خودت باحقوقت بخری و این واقعا لذت بخشه.خسته نیاشی گلم.اگهامکانش هس ساعت کاریو کمترکن ک بتونی در کنار کار ب تفریحم بپردازی