2777
2789
عنوان

نزدیکی بعداز کورتاژ🤦‍♀️🤦‍♀️

1833 بازدید | 14 پست

سلام دوستان چه جوری میشه فهمید دهانه رحم بعداز سقط بسته شده یا نه؟چقدر طدل میکشه بسته بشه ؟۱۰ روز پیش کورتاژ شدم و خونریزیم قط شده تقریبا میشه نزدیکی کرخونریزی قطع بشه امکان عفونت هست هنوز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه ماه دکتر گفت نزدیکی نکن تا خطر عفونت کم بشه 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
دکتر گفت دوهفته.سن بارداریم کم بود ۶ هفته بودم و جنین خیلی کوچیک بود ینی رشد نکرده بود و قلب نداشت

تو که میدونی پس چرا دیگه میپرسی🤔

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
دکتر گفت دوهفته.سن بارداریم کم بود ۶ هفته بودم و جنین خیلی کوچیک بود ینی رشد نکرده بود و قلب نداشت

منم ۶ هفته بودم 

دکترم هم فوق تخصص بود که بهم گفت یه ماه 

گفت بزار بعد از اولین پری بعد از کورتاژ

ببین الانم می تونی نزدیکی داشته باشی ولی با کاند  وم !!! که عفونت نگیری

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اخه نگرانم میترسم دهانه رحم باز باشه هنوز

نه عزیزم دکتر یه چیزی میدونه میگه دیگه 

اگر خیلی می‌ترسی میخوای چند روز دیگه صبر کن

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)