چرا عضو نی نی سایت میشم به محض اینکه در میام از گوگل دوبار جستجو میزنم میگه شماره وکلمه عبور بزنین شما چجوری دائمی عضو هستین چجوری میان از گوگل حستجو میزنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی داری رمز وشماراتو میزنی پایین اون فرم ی گزینه هس زدع مرا ب خاطر بسپار بزن رو مربع بغلش دیگه ا ...
سلام کاربر گرامی، این مورد خوب نیست، زیرا هر شخصی به راحتی می تواند با گوشی شما وارد حساب کاربری شما شود، در ضمن چنانچه به هر علتی گوشی شما حک شود، فرد حکر به راحتی می تواند از کاربری شما سواستفاده کند، موفق باشید
اگر شما از گوشی سامسونگ استفاده می کنید،پس از خروج از سایت و رسیدن به صفحه نمايشگر اصلی با کلیک بر روی گزینه ۳ خط عمودی سمت چپ صفحه نمایش به راحتی وارد سایت شده و آخرین تاپیک رویت شده را ببینید و اگر از مرورگر گوگل استفاده می کنید، کافیست به محض ورود به صفحه اصلی از پایین صفحه سمت چپ گزینه دوم، زبانه ها را انتخاب کرده و صفحه مربوط به سایت را انتخاب کنید، موفق باشید