2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم بپرس عزیزم 

مادرتون  قبل یائسگی تو دوران  پربودیشون هم  خونریزی داشتن؟   علائم دیگه غیر خونریزی چی بود؟   مدتیه منم  خونریزی دارم  قرصم میخورم ولی قطع نمیشه  میترسم  مبخام  بیشتر بدونم

😔

سلام عزیزم مامان من تا سن ۵۹ سالگی که مبتلاشد هیچ وقت یائسه نشد ودکترا هم میگفتن زوده بالاخره میشی ولی این ۳سال اخیر مدام پریود بود و کل ماه خونریزی داشت سونو میداد اندومتر ضخیم بود دارو میخورد ریزش میکرد دوباره ضخیم میشد

مادرتون  قبل یائسگی تو دوران  پربودیشون هم  خونریزی داشتن؟   علائم دیگه غیر خونر ...

دیگه این ۳سال اخیر شرایطش سخت بود یهو حجم‌زیادی خون میومد ازش لخته های بزرگ دکتر زیاد رفت هرکدوم یه حرفی میزد هیچ کدوم نکردن کورتاژ تشخیصی کنن ببینن اصلا این اندومتر خاصیت سرطانی شدن داره یانه

مادرتون  قبل یائسگی تو دوران  پربودیشون هم  خونریزی داشتن؟   علائم دیگه غیر خونر ...

تا روزای اخر دیدم وزن کم کرده تکرر ادرار دردلگن وپا تعرق شبانه خودم شک کردم گفتم بیابریم سونو کن وقتی سونو انجام‌داد اندومتر غده سرطانی زده بود متاسفانه ولی دکتر گفت همین یکی دوماه اخر زده زود متوجه شدید اصلا نمیدونم چرا دکترامون اینجوری شدن زن ۵۹ساله رحم‌براچیش بود که نگهش میداشتن باید خیلی زودتر درش میوردن

دیگه این ۳سال اخیر شرایطش سخت بود یهو حجم‌زیادی خون میومد ازش لخته های بزرگ دکتر زیاد رفت هرکدوم یه ...

وااای چه سخت.   خوب شدن یانه بلخره؟   من  چهار سال پیش مثل الان افتادم به خونریزی رفتم عمل هیستروسکوپی.   یه نمونه برداری کردن گفتن هیچی نیس.   دوباره نامنظمی داشتم ولی قطع میشد.   الان چهار ماهه  یکسره  پریودم  قطع نمیشه هر امپول و قرصی میخورم خیلی میترسم😭

😔

ببیند اینکه به فکرید عالیه ولی ذهنتونو از سرطان دورکنید سرطان اندومتر معمولا خانمای بالای ۵۰سالو درگیر میکنه یعنی بندرت جوان باشی درگیر میشی و اینکه دخترعموی خودم مثل شما اندومتر ضخیم وخونریزی زیاد ولی بادارو خوب شد وخیلی های دیگه ولی تنها حرفی که میتونم‌بگم اینه به حرف عطاریا که مدام میگن رحمت سرده یا دوست واشنا که اینکارو کن اونکارو کن گوش نده تحت نظر یه دکتر عالی باش مامانم بهش عطاری دارو داده بود خوردشون از خونریزی زیاد داشت از دست میرفت دورازجون 

کاش تهران میبردیش.    چقد بیشعور بودن  قبلش باید یه عمل میبردن  

اره واقعا این عذاب وجدان تا ابد باهامون میمونه تقصیر خود مامانمم بود میترسید ازعمل هروقت میگفتم‌ماما خونریزیت چطوره میگفت خوبه بد نیست مارو به اشتباه مینداخت 

ببیند اینکه به فکرید عالیه ولی ذهنتونو از سرطان دورکنید سرطان اندومتر معمولا خانمای بالای ۵۰سالو درگ ...

نه من اصلا عطاری نرفتم واسه درمان.   فقط، پیش دکتر میرم.   الان قرص مارولین میخورم  چون ال دی حالمو بد میکنه.   ولی اصلا انگار نه انگار.   شکمم  لگنم  وحشتناک درد میکنه

😔