2777
2789

چند سال پیش رفتم خونه رفیقم اینا هنوز نصف شب

بود باباش اومد خونه گفت حتی شام هم نخورده بودن

یعنی شام شونم حاضر نبود خیلی رک و راست گفت 

بفرمایید بیرون آخه من عادت دارم زود بخوابم بعد 

حالا ساعت ۲ ۳ شب رفیقم می گفت هنوز باباش 

بیداره واقعا اون لحظه آب شدم رفتم تو زمین خیلی

خجالت کشیدم آخه تو خوانواده ما حتی دشمنم بیاد 

خونمون حتی خیلی با ادب بیرونش هم نمی کنیم.

مرتیکه از خودش خجالت نکشید حتی چند لحظه 

هم خشکم زد بعد گفت با شمام بفرمایید بیرون.😢💔

واقعا دلم شکست اون لحظه و رفت و آمد مو با رفیقم

کم کردم.... خیلی ازین ماجرا می گذره ولی....

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

خوبه تجربه نکردین من با اینکه خیلی وقته ازین قضیه می گذره هنوز یادمه خواستم اینجا بگم سبک شم...

ببخشید خندم گرفت 😆😄

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
خوبه تجربه نکردین من با اینکه خیلی وقته ازین قضیه می گذره هنوز یادمه خواستم اینجا بگم سبک شم...

بعضی چیزا گرون تموم میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره خاله مجردم که رفته بودم خونه با بزرگم گف

خاله تون بیرونتون کردن😢💔

یاد خودم افتادم سنم کم بود با دختر خالم که الان ۳۰ سالشه می رفتم صحبت کنم ۸ سال تفاوت سنی داشتیم... هر بار می رفتم خالم شروع می کرد با کتک زدن دخترش قاشق داغ می‌آورد 

تهدید می کرد یا می گفت برید خونه خودتون میخوایم با

دخترم جایی بریم.

ببخشید خندم گرفت 😆😄

چرا خنده ولی واقعا خیلی بی ادبانه بود هنوز تو ذهنمه داد هم زد منم باهاش خدانگهدار کردم رفتم اصلا نمیخواستم بمونم حتی ۱ ساعت ۲ ساعت رفیقم یادمه اصرار کرد الان زیاد خبری ازش ندارم

خاله تون بیرونتون کردن😢💔 یاد خودم افتادم سنم کم بود با دختر خالم که الان ۳۰ سالشه می رفتم صحبت کن ...

خالم ۲۰ سالش بود من ۲۳ کفشامو پوشیده بود گشاد شده بود خیلی گرون خریده بودم سال ۹۶ ..۶۰۰ تومن... خیلی گرون بود بعد بهش گفتم چرا پوشیدی تو پاهات از مت بزرگه شروع کرد به فحش و گف از خونه اقا جون بزن بیرون😅

چرا خنده ولی واقعا خیلی بی ادبانه بود هنوز تو ذهنمه داد هم زد منم باهاش خدانگهدار کردم رفتم اصلا نمی ...

بنظرم مهم نباشه برات هزار تادلیل ممکنه داشته باشه رفتارش

نمیخوام تایید کنم رفتارشو ولی خیلی بی ارزشه ک بخوای ناراحت شی بابتش آدمی که هیچ اهمیتی ندارن الان تو زندگیت

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/