2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

591 بازدید | 53 پست

با یکی دوستم دوساله خونوادم یعنی بابام تازه فهمیده راضی نیست میگه باید کات کنی باهاش شرایطشون به ما نمیخوره خونواده ها بهم نمیخورن دیگه نمیزاره از خونه برم بیرون حتی مامانمم که باهام اوکی بود الان دشمنم شده نمیدونم چیکار کنم نمیتونم اینارم به دوس پسرم بگم دلم میخواد بمیرم خسته شدم من بدون اون نمیتونم زندگی کنم حتی اگرم باهاش تموم کنم نمیتونم یکی دیگه رو وارد زندگیم کنم من همه چیم با اونه همه چیزو با اون تجربه کردم

تروخدا راهنماییم کنین اگه بخوام کات کنم خودمو میکشم 

چیکار کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مردا ارزششو ندارن

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

تو چقددددددد منییییی ، 

با این تفاوت ک بابام نمیدونه و مامانم داره مخالفت میکنه

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙

بشین سرجات ببینم 

گور  هرچی پسره 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
اگه تو میخوای خودکشی کنی اینا چی بگن؟؟:

الهی بگردم😭

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
صبور باش کم کم راضی میشن اونم باید بیاد خواستگاری، اسم خودکشی رو دیگه نیار

بابام اصلا میگه اینا خونوادشون به ما نمیخوره نمیتونه فردا خرجتو در بیاره 

اخه الان سربازه اخراشه دیگه

خودش جنم داره میتونه پول دربیاره ولی نمیدونم چجوری راضی کنم بابامو