مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالم داغووونه اشتباه گردم ازدواج کردم چمرگم بود همه چی داشتم خوشبخت بودم الان با دو تا بچه ازم یه روانی مونده هیچی نمونده انگشت انهام ها هم همه سمت منه با اینکه خیلی اینا اذیتم کردن
سلام کاربر گرامی، مشکلاتت حل میشه؛اندکی صبر کن و بدان پس از هر سختی، آسانی خواهد شد و به خدا توکل کن ...
خیلی خدا رو صدا زدم توی این ۴ سال اگر تا الان نفس میکشم به همین امید بود شبی ک زنگ با یه پیام جریان رو شروع کرد میخواستم خودمو بکشم اما اعتقاداتم نگاهم به خدا مانع شد کلی نذر و نیاز کردم کلی خدا رو صدا زدم فکر کنم خدا منو نمیبینه حالم بده داغووونم