2777
2789
عنوان

دلم میخواد امشب کلک خودمو بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 26 پست
به درد دیگذان نخندید خانوما خدا به اون درد دچارتون می‌کنه  عزیزم واقعا سخته حق دارید شوهرت سعی ...

حالم بده بخندن خوشبحالشون حتما حالشون خیلی خوبه دلشون شاده خدا رو شکر منم خوشحال ترشون کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با صاحب کارم خیلی درگیر بودم دائم بد میگفتم بد میدیدم  مثلا فکر کن خیلی دوستت داره ازش خوبی ...

چی بگم والا .... من هر چی مثبت راجع بهش فکر میکنه بدتر میکنه زنک فتنه

تغییر کن 

بخون ۲ سال و تیم‌پیشمو خیلی سعی کردم ولی بهتر شد اما تغییر نکرد شاید شوهر الانم روز اول بود من اینقدر روحم خسته نبود میتونستم یواش یواش کنار بیام اما الان یه ذره ذره تغییر کرد منم روز به روز حساس تر و داغون تر شدم‌الان‌مطمئن نیستم فرشته هم بشه من خوب بشم.

تراپیست

۱۸ ماه پدر مادرم وقت گرفتن مشاور ازدواجمون بنام هست شماره اش رو دارن زنگ زدن گفت چرا تا الان صبر کردید باید زودتر اقدام میکردید خدایی بوده زنده مونده تا الان بلایی سرخودش یا بچه هاش نیومده هنوز جای خط خطی های دستم خوب نشده با شیشه نشد خواستم تیغ بخرم خریدم اما لحظه ای ک میخواستم بکشم رو دستم دوستم گفت تو مگه به ما در مورد خدا نگفتی خودت کم‌آوردی نگه نمیگی جنین نکشید الان خودت خودتو میخوای بکشی یکه خوردم نکردم با اینکه همه شرایطش رو داشتم پشیمون شدم چون بعدش خیلی بلا های بد تری سرم‌اومد داغووون داغوونم بچه شیر میدم میلم به چیزی نیس بخورم شیرم کم شده‌.... داغووونم

۱۸ ماه پدر مادرم وقت گرفتن مشاور ازدواجمون بنام هست شماره اش رو دارن زنگ زدن گفت چرا تا الان صبر کرد ...

عزیزم تو روحت خستس و خودت داری خودتو عذاب میدی 

دوباره درمانتو از سر بگیر حرفه یاد بگیر کلاسایی برد که روحتو اروم میکنه نمیتونم بگم درکت میکنم چون تجربه همچین چیزی رو ندارم ولی تنها خودت میتونی حال خودتو خوب کنی نه هیچکس دیگه پس دست دست نکن مردن هیچ فایده ای نداره 

زندگی که اینهمه براش تلاش کردی می‌سپاریم دست یه زن دیگه و میری اینکارو با خودت نکن 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
خیلی خدا رو صدا زدم توی این ۴ سال اگر تا الان نفس میکشم به همین امید بود شبی ک زنگ با یه پیام جریان ...

ببینید اینها همه امتحان الهی، بعضی ها با مشکلات مالی، روحی و عاطفی و غیره، پس صبر داشته باشید و تحمل کنید، در مورد مادر شوهرتون از  یه مشاور خانواده کمک بگیرید یا در صورت امکان از سیاست استفاده کنید، مثلا اگر حرفی یا حرکتی که شما را آزار می‌دهد، انجام داد شما صبور باشید و به روی خود نیاورید، گاهی اوقات انسان باید به خاطر همسر، فرزندان و بقای خانواده از بعضی جنجال ها دوری کند پس با اندکی صبوری و سیاست از مشکلات عبور کنید،در ضمن در این زمانه تمام مردم دارای مشکلات هستند پس شما نیز تحمل کنید، موفق باشید