2777
2789
عنوان

امروز تولدمهههه😍❤💓🎊🎉

45 بازدید | 2 پست

۳۶۵ روز گذشت ...

روزایی که با قهمه زدنُ خندیدن های فیک و واقعی گذشت 

شبایی که بعد از کلی تلاش کردن به دنیای خواب می رفتم تا بلکه همه چیز را از ذهنم پاک کنمُ به دنیای بی خیالی برم ...

روزایی که آدمایی اومدنُ شکستنُ و رفتن و آدمایی که جاشونو برام پر کردن ...

یه سال گذشت و بزرگتر شدم ، اما نمیدونم دلمم بزرگ شده یا نه ، نمیدونم عقل دلم کامل شده تا بفهمه به هرکسی اعتماد نکنه ...

تونستم اونقدر قوی باشم که بروز ندم ناراحت شدم... 

یه سال دیگه بزرگتر شدم 

اونم خیلی سریع 

میدونید روز قشنگیه 

روزیه که میفهمی 

این یه سال کیا پشتت موندنُ کیا رفتن .

میفهمی چقدر آدما هستن که 

مهمی براشونُ 

مهمن برات 

خلاصه بگم ...

تولدم مبارک 🙂❤️

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

مبارکا انشاالله 120 سالگیت

مرسی عزیزممممم😍❤

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.