kkzahra84 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1678 عنوان معده درد شدید قلب درد 111 بازدید | 5 پست دیروز ساعت ۱۲ تقریبا قهوه خوردم ساعت ۳.۴ بعدظهر معده درد حالت تهوع گرفتمتا اخرشب معدم شدیددد دردمیکرد الان یه دفعه قلبم تیرکشید زیر بغلم تیرمیکشید چنددیقه الان خوب شده یعنی از معدم یا قلبم؟ امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱 1402/05/13 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kkzahra84 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1678 درد معده و قلب بعضی مواقع مثل هم هست برو پیگیری کن میدونین چون من سال پیش معده درد داشتم ازمایش اندوسکوپی گرفتم گفتن عصبیه میکروب داره الان خونوادم حس میکنم فکرمیکنن دروغ میگم یعنی اصلاا دیشب بخدا داشتم میمردم نگفتن ببریمت دکتر🥲🥲😐😐 امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
kkzahra84 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1678 حتما پیگیرش باش میدونین چون من سال پیش معده درد داشتم ازمایش اندوسکوپی گرفتم گفتن عصبیه میکروب داره الان خونوادم حس میکنم فکرمیکنن دروغ میگم یعنی اصلاا دیشب بخدا داشتم میمردم نگفتن ببریمت دکتر🥲🥲😐😐 امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
banoomin عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1066 آخه نمیشه اینجوری گفتاااامن یه وقتایی که مطمئن بودم قلب درد دارم بعدا میفهمیدم معدمه ://