2777
2789
عنوان

بچه لوس و بی ادب و پدرش

521 بازدید | 15 پست

رفته بودیم حرم توی سرویس منتظر بودیم که برگردیم هتل.

راننده بیرون ماشین منتظر بود

یه بچه پنج شش ساله با پدرش اومد رفت نزدیک جای راننده نشست و شروع کرد دکمه های مختلف رو زدن. در مینی بوس بسته شد ، راننده بیرون موند😐

باباش خونسررررد هیچی نگفت حتی از راننده عذرخواهی هم نکرد

بعد که دوباره بچه دکمه رو زد در رو باز کرد راننده اومد داخل به باباش گفت بچه رو کنار خودتون نگه دارید 

ولی باباهه فقط گفت بابایی به چیزی دست نزن خب؟!🥴

بعد به راننده گفت آقا میشه بذارید پسرم یه بوق بزنه؟!

بچه هم بعد از بوق زدن مثل فرفره رفت عقب مینی بوس ، روی صندلی ها راه می‌رفت ، از میله ها آویزون میشد و پدرش هیچ واکنشی نشون نمی‌داد که صندلی ها رو کثیف نکن(مینی بوس /ون خیلی تمیز بود) اصلا آلودگی جایی که بقیه قراره بشینن براشون مهم نبود 🫤

بچه هاتون رو اینجوری لوس و بی ادب نکنید توروخدا 

اینطوری جز خودتون هیشکی دوست شون نداره

پرنس باباش بوده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

گل گفتی یه بنده خدایی هم میگه به بچه اصلا نباید گیر بدی هر چی خورد هر کار کرد 

تا یه روز توی مهمونی خجالت کشیدن بچه هاش رفت سر جعبه شیرینی ۱۰ تا شیرینی برای ۲ نفر گذاشت توی بشقاب حالا بچه ها ۹ و ۷ سالن 

صاحب خونه هم باهاشون رابطه دور داشت جلوی همه دعواشون کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین بچه وقتی بزرگ بشه 

پدر و مادرش هم تحویل نمیگیره 

داشتیم تو فامیل که هرچی بچه میگفت گوش میکردن 

الان یکجوری رفتار میکنه که انگار کلی مال و ثروت داره 

پدر و مادرش هم ناتنی هستن 

پسره ۱۷سالشه 

همش به پدر و مادرش بی احترامی میکنه واقعا من اسنقدر بی حرمتی میبینم ناراحت میشم

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

حالا من به بچه ۳ساله م انقدر گیر میدم بخاطر تربیت و ادبش همه بهم‌ میگن زیادی حساسی 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
گل گفتی یه بنده خدایی هم میگه به بچه اصلا نباید گیر بدی هر چی خورد هر کار کرد  تا یه روز توی م ...

من که دلم خنک میشه دعواشون کنند.

کم کاری پدر مادرشون رو بقیه باید جبران کنن🤦🏽‍♀️

آفرین

واقعا خیلی بده بچه رو در این حد لوس میکنن

تو مهمونیا گند میزنن به خونه زندگی مردم پدر و مادر چیزی نمیگن اگه هم کسی چیزی بگه طلبکار میشن

بچه هم میشه یه بچه بی ادب و پرتوقع که احترام به بزرگتر سرش نمیشه

لطفا بچه هاتونو طوری تربیت نکنید که وقتی میخواین جایی مهمونی برین صاحبخونه غصه اش بگیره

🌺🌺🌺

بعضی ها ،بچه هاشون توی خونه خودشون اجازه ندارن هیچ کاری بکنن ،بعد جایی که میرن فاز روشنفکری برمی دارن و به بچه هاشون اجازه میدن هر خراب کاری بکنن و تازه بهشون بر میخوره که به بچه هاشون تذکر بدید،بعد هم جالبه اگر بچه های بقیه یکی از این کارها رو انجام بدن فوری بهشون تذکر میدن ،حتی یادمه یجایی بودیم بچه خودشون با یه بچه دیگه داشتن یکاری میکردن اسم بچه خودشونو نمیگفتن اسم اون یکی بچه رو میگفتن و می گفتن فلانی اینکارو نکن!

یا یادمه یه خانواده ای بودن که  اسم بچه های خودشونو با خانم  صدا میکردن ولی بچه های دیگه رو فقط اسمشونو  میگفتن ،الان که بچه هاشون بزرگ شدن اصلا شخصیت های جالبی نشدن  

به نظرم این چنین والدینی در درجه اول مشکل شخصیتی دارن 

آفرین واقعا خیلی بده بچه رو در این حد لوس میکنن تو مهمونیا گند میزنن به خونه زندگی مردم پدر و مادر ...

دقیقا

من به اندازه ی چند دقیقه به سختی تونستم رفتارهای این بچه ی تخس و پدرش رو تحمل کنم 

اگه قرار بود چند ساعت بیان خونه مون وسایل رو خراب کنه قطعا  غصه ام می‌گرفت یا اصلا دعوت شون نمیکردم

بعضی ها ،بچه هاشون توی خونه خودشون اجازه ندارن هیچ کاری بکنن ،بعد جایی که میرن فاز روشنفکری برمی دار ...

وای وای 

این پدر مادر هایی که واسه شخصیت دادن به بچه شون اصرار و تاکید دارن همه با پسوند و پیشوند آقا و خانم صداشون کنند 🤦🏽‍♀️

حتی به بچه میگن اگه کسی گفت اسمت چیه مثلا بگو آقا محمد شاهین!

پدر مادرهای جو گیر .

یه بار ، دو بار شاید بامزه به نظر برسه ولی از یه جایی به بعد بچه ی مغرور و خودشیفته  ای دیده میشه