2777
2789

دوستان کسایی که همیشه خیلی زندگی و تغذیه سالمی دارن میشه بیان بگن چی کار میکنن و چی میخورن معمولا که خودشونو تقویت کنن و قوی باشن؟مثلا کی از خواب بیدار میشید؟از چه مواد غذایی استفاده میکنید و چقدر ورزش میکنید برای آرامش روحتون چه کارهایی انجام میدید؟

من اصلا تغذیه درستی ندارم و‌ همش یا خودم یا همسرم مریضیم نمیدونم باید چجوری زندگی کنم که سالم باشم و خودمو تقویت کنم

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

جانم؟

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین دی پنجاه هزار ماهی یک دونه رو قطع نکن،من آب لوله کشی نمیخورم چون آب مشهد افتضاحه فقط آب معدنی.ورزش سنگین روزی نیم تا یک ساعت،ناهار ساعت یک و نیم ،شام حدود هشت تا هشتم نیم،مکمل هم دکتر داده

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

اسنکه ادم 9_10شب بخوابه5_6پاشه بهترین حالته ممکنه

غذام فست فود تن ها نیترات دارها(نگه دارنده) نوشابه ها ماکارونی گوشت گوساله سوسیس و کالباس و اینا... حذف

گوشت گوسفندی طبع گرم و تریداره مفيد ترین گوشته باید هفته ای دوبار استفاده شه با نخود هم گاهی هیچه بپز بخوربدنت قوت میگیره

برا پاکسازی بدن ملین ها استفاده شه

خاکشیر الو الان فصلشه

انجیر تازه الان هست 

تغذیه#  

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

مریضی رو بگو 

نوشابه نخورید شام دیگه ۸ به اونور بدرد نمیخوره .

شب تا۱۱دیگه  خواب باشید صبح اگه کسی ازبعد اذون صبح بیدار باشه به نفعشه نشدهم صبح زود بلند بشید .

سس صنعتی نخورید میوه هرروز بخورید .قهوه وچای غلیظ ممنوع .

غذای بیرون ومخصوصا فست فود امار سنگ صفرا وغلظت خون رو بالا برده نخورید نهایت چند ماه یکبار بخورید 

لایک نکنید .توروخدا 
مریضی رو بگو  نوشابه نخورید شام دیگه ۸ به اونور بدرد نمیخوره . شب تا۱۱ خواب باشید صبح اگه کسی ...

سوپ قلم ،سبزیجات و پای مرغ اینا نمیخوری؟من مصرف میوه سبزیجات و سالادم خیلیی کمه غذاهای زیاد مفید مثل عصاره گوشت طبیعی و قلم و اینا هم اصلا نمیخورم

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

من اول از همه روغن بازاری رو کلا حذف کردم همه غذاهام با روغن کنجد درست میکنم،هر چی که روغن بازاری داره هم حذف کردم مثل انواع سس،پیازداغ آماده...در مرحله بعد خودم شکر رو حذف کردم ولی شوهرم همچنان کیک و شکلات اینا رو میخوره ولی خیلی کم کرده،فست‌فود هم کلا حذفه 

برای آرامش و روحیه‌تون هم میتونید اول تمام مجسمه‌ها و تابلوها رو از خونتون حذف کنید بعد یه پاکسازی حسابی در عرض یکماه انجام بدید تمام کتاب‌ها جزوه‌اا کاغذ و رسید و قبض‌هایی که نیاز ندارید،لباس‌ها و وسایلی که بیشتر از یکسال هست استفاده نکردید ظروف شکسته و لب پر و وسایلی که خراب هستن نیاز به تعمیر دارن رو از خونه بیرون بریزید یا ببخشید یا بفروشید 

کلا فست فود نمیخوریم اهل اینکه رفتیم بیرون پیتزا و اینا بخوریم اصلا نهایت خودم خونه سیب زمینی سرخ میکنم یا فلافل درست میکنم. نوشابه هم والا مهمون به مهمون بیشتر و دوغ اب میخوریم . سبزی خوردن و اسفناج زیاد میخرم . همیشه کنارغذامون سیر و فلفل هست .  شیرینیجات نمیخوریم  مثلا بخوایم کیک تولد سفارش بدیم میگم خامشو کم بزنه  یا شیرینی بیشتر خشک میخریم  تر بخریم هم خامشو برمیداریم چون کلا خامه دوست نداریم  بیشتر غذای نونی دوستداریم ولی برنجو کته درست میکنم 

سوپ قلم ،سبزیجات و پای مرغ اینا نمیخوری؟من مصرف میوه سبزیجات و سالادم خیلیی کمه غذاهای زیاد مفید مثل ...

قلم رو نخورید خیلی چربه پای مرغ مانمیخوریم .چیزایی که گفتم رو من همیشه رعایت نمیکنما ولی میدونم که قدیمی ها اینجوری بودن بعد تااخر عمر نگیدونستن غلظت خون وفشار خون و...چیه رگ های قلبی سالمی هم داشتن 

لایک نکنید .توروخدا 

جدیدا باب شده ساعت ۹ به بعد حتی افراد ۵۰ یا ۶۰ ساله نشستن توی کبابی یا فست فودی ها تاسفارششون اماده بشه این کار بسیار مضره .

شیرینیجات مصنوعی تامیتونید اصلا مصرف نکنید 

لایک نکنید .توروخدا 
من اول از همه روغن بازاری رو کلا حذف کردم همه غذاهام با روغن کنجد درست میکنم،هر چی که روغن بازاری دا ...

وای عزیزم پاراگراف دومت رو من چند ساله دارم انجام میدم بسیار توروحیه تاثیر مثبت داره .

لایک نکنید .توروخدا