ب تدریس علاقه داری خوبه. سختی های خودشم داره هر چی تعداد کلاسات بیشتر درامدت بیشتر
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیز من خودم با توجه به کسایی ک رفتم میگم . تو این هوای گرم باید بیرون باشی. بعضیا از صبح زود میخان کلاس بردارند بعضیها بعد کارشون . مربی من هفت میزد بیرون نه شب میرفت خونه سرکله زدن با هنرجوها هم بماند
اره سخته من بچه کوچیکم دارم اگرم برم یکی دوتا کلاس بیشتر برنمیدارم راستش من از ...
میفهمتت اما سرکار واقعا جای مناسبی برای سرگرم شدن نیست چون وقتی کار میکنی ازت کار میخان . برای سرگرمی میتونی بری باشگاه یا بچه تون رو ببرید مهد و با مامانای اونا دوست بشی . سرکار نرو
اره سخته من بچه کوچیکم دارم اگرم برم یکی دوتا کلاس بیشتر برنمیدارم راستش من از ...
خواهر من قبل مهد و مدرسه رفتن بچه هاش دوستی نداشت اما الان بهترین دوستای رو داره از منی ک سرکار میرم و دانشگاه رفتم بیشتر و دوستای بهتری داره.