2777
2789

نمدونم چراهرچی سایتو چک میکنم بلیط گیرنمیاد 

کسی میتونه کمک کنه لطفا

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چه تاریخی میخوای؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

سایت فلای تودی ...فلایتینو ...‌تریپ ...آسمان رو چک کن .‌‌یه ماه قبل باید رزو کنی،

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
۶یا۷ شهریور

برای کدوم شهر؟ یه سرچ بزنم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
سایت فلای تودی ...فلایتینو ...‌تریپ ...آسمان رو چک کن .‌‌یه ماه قبل باید رزو کنی،

منم برای یک ماه دیگه میخوام همرو میزنه ظرفیت نکمیله

من همیشه از سایت قاصدک ۲۴ میگیرم دیشب هم گرفتم قیمتش خیلی خوب بود

بازخوب گیرت اومده برای من کلا میزنه ظرفیت نداره

من گاهی همینجوری مسیر همیشگیمو چک میکنم جدیدا هر وقت نگاه میکنم پره حتی تا ماه های اینده ش برام عجیبه بندر به رشت مگه چقد پر رفت و امده که همیییشه چره اونم با بلیط دو میلیونی😐😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مرسی اصفهان مشهد

تکمیله 

اینطور که منم دیدم واسه ۶ و ۷ شهریور، اصفهان به مشهد هیچ بلیطی واسه هواپیما نبود. 

با این وضع، فقط قطار می‌مونه 

مگر اینکه همون نزدیک‌های پرواز بری فرودگاه و منتظر بمونی یک نفر کنسل کنه (که برای یکی دو نفر بیشتر جواب نمیده و ممکن هم هست منتظر بمونی از آخر هیچی) 

ببخشید 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان