2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا که بالای دو قل دارن واقعا چجوری بزرگ میکنن،مخصوصا چهارقلو و پنج قلو.اصلا فکرشم آزارم میده😬 از ...

😂😂 من خودم تک فرزند بودم خیلی اذیت بودم

بخاطر همین بچه اگه یکی باشه بدم میاد

😂😂 من خودم تک فرزند بودم خیلی اذیت بودم بخاطر همین بچه اگه یکی باشه بدم میاد

منم تک فرزندم خوشم نمیاد بچه یه دونه باشه حیفه لذت داشتن خواهر برادر و ازش بگیری

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش

میگذره عزیزم فقط صبر و تحمل ، مراقب جسم و روح خودت باش 

تا ۳ سالگی خیلی سخته ولی بعدش یکباره همه سختیا تموم میشن 

دوقلوهای من ۶ سالشونه و الان کوچکترین سختی و اذیتی ندارن خیلی وقته 

قربونت برم🥹 ایشالا قسمت شما😂😁

ایشالللللللللههههههههههههههه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺من عاشققققق دوقلوامممممممممم🥺♥️

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ایشالا میشی عزیزم

بخدا اینقدر دوستدارم ،یعنی آرزومه هااا ی دختر ی پسر 

مادر شدن از نظر من خیلی بی نظیره 😍

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
چه جالب

آره بچه های همسان، اونایی هستن که توی یه کیسه آب هستن، علاوه بر خصوصیات باطنی و ظاهریشون جنسیتشون هم یکیه

ولی نا همسانها تو دو کیسه جدا هستن،چون دو تخمک آزاد کردی ممکنه هم جنس باشن ممکنه نا هم جنس، و اینکه ممکنه شبیه باشن ممکنه نه و اخلاقیاتشونم متفاوته

من هم عمه‌ام هم عموم دو قلو همسان دارن، همشون پسرن، یه جفت متولد ۶۰, یه جفت ۶۵  آرزومه خدا دوقلو بم بده🤩 خودمم یکی دارم البته😅

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

مشکل شما اینه که همون ماه اول حامله شدی اگه چند سال منتظر میموندی هیچ وقت نمیگفتی خدایا به هیشکی بچ ...

همه همینو میگن ولی خب منم قبل اینا سقط داشتم و عذابشو کشیدم 

اما خب منم از ته دلم نمیگم ولی مثل همه مادرا گاهی واقعا خسته میشم الان دقیقا هجده ماهه من تو خونم 

ینی از زمانی ک بی بی چکم مثبت شد تا الان 

وقتی میری دشویی میبینی سینه خیز اومده دنبالت تو دشویی و تو نمیدونی باید چه کنی 

تازه بعذی هم دم در با گریه منتظرته 

حسرت یه دشویی رفتن خوب هم ب دلم مونده 

خیلی دارم عذاب میکشم 

هیشکی هم نمیاد کمکم 

و منی ک سه ساله اقدامم و آرزوی دو قلو دارم😐با گفته هاتون همه تصوراتم بهم ریخت😂

منم دوقلو خیلی دوس داشتم 

ولی فقط از دور قشنگه 

اگه آدم کمک داشته باشه خوبه ولی اگر تنها باشی یدونش هم فاجعس 

من آرزو دارم یه غذای خوب درست کنم بخورم