2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا ۱۲ هفته ام مشخصه 

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚
یک سونوگرافی خوب میشناسم پس برم اونجا بهم میگه؟

اره.البته به پوزیشن بچه هم بستگی داره.بچه خواهرشوهرم تا اخر ۷ ماهگی پشت به دوربین بود.اصلا معلوم نبود.

ولی برو توکل بر خدا انشالا مشخص میشه

من هم بارداری دوممه بچه اولتون چند سالشه شما؟

من بچه چهارممه گلم.دوتای اولی دختر بودن.سومی پسر بود که الان یکسال و نیمشه و باردارم.الان منم مثل شما هفته ۱۴ هستم.ولی نرفتم ببینم چیه.یه دفعه میرم انومالی

من بچه چهارممه گلم.دوتای اولی دختر بودن.سومی پسر بود که الان یکسال و نیمشه و باردارم.الان منم مثل شم ...

خدا حفظشون کنه ماشالا بهتون من که همین دومی هم با شک و دودلی آوردم بعد شش سال