2777
2789

خواهرم ۷ ماهه بارداره روزی نبوده ک بالا نیاره وزن هم نمگیره دکتر زیاد رفته دارو مکمل هم زیاد خورده و میخوره .تا چهار ماه ک کلن همش سرن وصلش میکردن الان سه ماهه بهتره ولی هر وعده بعد غذا بالا میاره دکتر ازمایش نوشته ک مسمومیت بارداری نباشه ولی خب خداروشکر ازمایش سالم بود ..بخدا براش غصه میخورم سنشم پایین اگ تا دوماه دیگ اینجوری باشه چجوری میتونه زایمان کنه ..

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمیترون نمیخوره؟

چرا عزیزم میخوره میگ سعی میکنم دلمم بد نکنم به غذاها اما به ی دفعه باز بالا میاره 

من تو یکی از بارداریام ۱۵ کیلو کم کردم و نهایتش یه بچه تپل و مپل دنیا اومد    

من وزنم کمه و لاغرم وزنم نمیگیرم ممکنه منم بچم تپل شه؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ای وااااااای چی بگم والا من راه حل برای اوایل بارداری دارم اما برای ۷ ماهه نه اگه وزن نگرفته خیلی ...

دکترش گفته لازم نیست بستری ..اخه رگی هم براش باقی نمونده با ۷ ما بارداری ۴۸ کیلویه 

من تو یکی از بارداریام ۱۵ کیلو کم کردم و نهایتش یه بچه تپل و مپل دنیا اومد    

خب چون ک غذا نمیخوردی ویتامین بدنت کم بوده دیگ زایمانت راحت بود ؟

من وزنم کمه و لاغرم وزنم نمیگیرم ممکنه منم بچم تپل شه؟

والا بچه هر چی نیاز داشت از من گرفته بود ان شاالله بچه تون سالم و سر حال متولد بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
دکترش گفته لازم نیست بستری ..اخه رگی هم براش باقی نمونده با ۷ ما بارداری ۴۸ کیلویه 

من ماه سومم ۵۳ بودم الان شدم ۴۹ بخاطر ویار اما خیلی بهترم یسری چیزا رو رعایت کردم بهتر شدم اما فکر کنم خواهرت بد ویار تر از چیزیه ک اون نکات رو بگم موثر باشه

میشه برا ظهور یه صلوات بفرستی؟🌱