2777
2789

با توجه به تجربیات خودم و دوستانم این تاپیک را میذارم برای آدمایی که قصد عمل خیر دارن

۱.  اگر معلم یا کادر درمانید از علمتون مایه بذارید نه از پولتون.و خصوصا در روستاهای محروم کار کنید ولی قبلش از یکی از معتمدین محل بخواهید شما را معرفی کنه وگرنه رایگان بودن خدماتتون براشون ممکنه قابل هۻم نباشه و حتی بدبینانه بهتون نگاه کنن. مثلا همکارمن استاد برجسته و معروف در زمینه ایلتس وGre هستن توی روستا کلاس رایگان گذاشتن و حتی از تدریس حروف شروع کردن تعدادی از مادرهای روستاییها مسخرش کرده بودن و گفته بودن این اگر سواد داشت تو زعفرانیه تدریس میکرد نه اینجا یا به یه پزشک حاذق متخصص قلب گفته بودن داره از ما به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده میکنه درحالیکه مطبش بالاشهر تهرانه و نوبت گرفتن ازش خیلی سخته...

۲. اگر قصد انجام خدمانی مثل ظرف شستن  در آشپزخانه مساجد وحسینیه ها اطعام نیازمندان یا تمیزکردن اماکن عمومی  رو دارید ناشناس و فروتن بمونید. برید جایی که غریب باشید و چند ساعت خدمت کنید. 

۳. بابت خدماتتون منت نذارید جز در مورد اول برای هر خدمت دیگه لازم نیست بدونن کی هستید. اگر دلتونو شکستن کار خوبتونو رها نکنید

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

من در این سایت تولید محتوا داشتم .حقیقتا زمان زیادی گذاشتم که به زنان کشورم کمکی داشته باشم ...

این اواخر هم خواستم بگم ساده نباشن، و پول هاشون را جای درستی خرج کنن نه به شیادان مجازی ...

دو سه نفر  ازار دهنده بود رفتاراشون ...

من برای تولید محتوا دیگه اصلا انگیزه ای ندارم .سعی کردم داشته باشم ولی انرژی درونی خوبی ندارم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جا شنیدم که می گفت اگه هم میخواید خدمات رایگان بدید حتما قیمت عرضه اون خدمات رو بهش بگید.. مثلا ب ...

بله منم موافقم توی گزینه اول باید بدونن وگرنه فرصت را از دست میدن خصوصا روستاییها که ممکنه اهل تحقیق تو اینترنت نباشن

بله منم موافقم توی گزینه اول باید بدونن وگرنه فرصت را از دست میدن خصوصا روستاییها که ممکنه اهل تحقیق ...

بله درسته. یه عده هم ممکنه فک کنن که مشتری با بازار کار نداری که داری خدمات رایگان میدی، یا اینکه به این کارت عادت می کنن و مدام ازت انتظار کار بی مزد دارن... 

سلام. کاملا درسته. البته فقط یه مسئله هست اونم اینکه بی نام و گمنام خدمت کردن ایرادی نداره و اگر قصد خدمت خالص برای خدا باشه تا حد زیادی باید ناشناخته موند. شاید این ویط یه پارادوکس هم باشه اما در هر حال بازم حرف شماهم درسته. خصوصا خدمت جراحی بهتره شناخته شده باشه. در اقشار ضعیف حتی اگه شخص را هم بشناسن خیلی فرقی نمیکنه چون معمولا به همه احترام میذارن. یکی از آشناها که جراح معروفی هم هست رفته بود استان هرمزگان و به مردم محروم رایگان ۸دمت میکرد ولی اینقدر محبت و لطف دید ازشون که الان رفته داره بیمارستان میسازه اونجا.

قدر خودتو بدون. تادیگران هم احترام بزارن بهت.
من در این سایت تولید محتوا داشتم .حقیقتا زمان زیادی گذاشتم که به زنان کشورم کمکی داشته باشم ... این ...

حق با شماست و حق هم دارید احساس خوبی نداشته باشید ولی به این فکر کنید که با اینکار تون حتی ممکنه زندگی یک نفر رو عوض کرده باشید که اون یک نفر هم مادر یک خانواده هست و پس زندگی بچه های اون مادر هم عوض شده پس شما زندگی یک نسل رو عوض کردین... مامانم همش این حرفها رو می گه... 

ولی در کل نباید زیاد خدمات رایگان داشت مگر همون موارد که خودتون گفتید، مثلا به مساجد و روستایی ها و.. 

ببینید من خودم وکیل هستم. برای هر موکل که خیلی بهش تخفیف دادم یا رایگان براش کار کردم، از بقیه موکل هام طلبکارتر بود.. فک می کرد من زیر دستشم.. 

اما اونی که بهش تخفیف ندادم یا کم دادم، خیلی با احترام رفتار می کنه حتی خارج از موضوع پرونده اش.. 

حق با شماست و حق هم دارید احساس خوبی نداشته باشید ولی به این فکر کنید که با اینکار تون حتی ممکنه زند ...

درسته خیلی اتفاقا بهش فکر میکنم.

ولی در سایتی هستم که یک کاربر اومده در تاپیک عزت نفس و چرت و پرت گفته !

به عوامل سایت گفتم که این کامنت را پاک کنن تا تاپیک را باز کنم .چون تاپیک ممکن هست دعوا بشه .ولی اصلا توجهی نشد .متوجه شدم در این سایت عواملش به برخی طرز فکرها بها میدن یا میترسن یا هر جی ...نمیتونن برخی را قطع دسترسی و یا تذکر بدن.

هر جا تاپیک بازی داشتم همین منواله .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام. کاملا درسته. البته فقط یه مسئله هست اونم اینکه بی نام و گمنام خدمت کردن ایرادی نداره و اگر قصد ...

الهی... خدا خیرش بده.. 

زبون خوش و شیرین خیلی ها رو به خودش جذب می کنه. 

حالا فک کنید اونا زبونشون تلخ بود یا به قول دوستمون تهمت میزدن که این پزشک اینا رو موش آزمایشگاهی کرده، فک می کنید این آقا باز برای ساخت بیمارستان میرفت اونجا؟ هرگز.. شاید دیگه به کسی هم کمک نمی کرد. 

من در این سایت تولید محتوا داشتم .حقیقتا زمان زیادی گذاشتم که به زنان کشورم کمکی داشته باشم ... این ...

خدا خیرت بده عزیزم. یبار تصمیم گرفتم برای مردم دوره های رایگان بذارم هنوز اجراش نکرده بودم که دوستم خواب دیده بود و ازم پرسید چکار دارم میکنم که مورد عنایت خدا قرار گرفته. دلم مثل شما خیلی شاد شد ولی بعضی مردم خیلی اذیتم کردن که حتی یه روز کلی گریه کردم. گاهی فکرمیکنم اینجور آدما نماینده های شیطانن که نذارن کار خوب انجام بشه.

مطمےن باش خیلیها هم ازت ممنون شدن و حتی دعات کردن. شک نکن خدا حواسش بهت هست

درسته خیلی اتفاقا بهش فکر میکنم. ولی در سایتی هستم که یک کاربر اومده در تاپیک عزت نفس و چرت و پرت گ ...

پس شما دختر گرانبها هستید.. چه خوب😍😍

تعریف شما رو زیاد شنیدم. 

دوست داشتم باهاتون هم صحبت بشم. 

قطعا کار شما بسیار باارزشه در این مورد شک نکنید اما همیشه توی هر کاری، یه عده هستن که ساز مخالف میزنن و دنبال بی ارزش کردن محتوای علمی هستن.. 

بله درسته. یه عده هم ممکنه فک کنن که مشتری با بازار کار نداری که داری خدمات رایگان میدی، یا اینکه به ...

اره گلم.حتی یبار یکیشون بهم گفت حتما بیکاری حوصلت سررفته داری سرتو گرم میکنی

خدا خیرت بده عزیزم. یبار تصمیم گرفتم برای مردم دوره های رایگان بذارم هنوز اجراش نکرده بودم که دوستم ...

برای کار در راه خدا از این مسائل ناراحت نشو عزیزمکار برای خدا دلسردی نداره. و همینهاهم وقتی ایستادگیتو جدیتت رو ببینن در مقابلت کم میارن.

قدر خودتو بدون. تادیگران هم احترام بزارن بهت.
خدا خیرت بده عزیزم. یبار تصمیم گرفتم برای مردم دوره های رایگان بذارم هنوز اجراش نکرده بودم که دوستم ...

نمایندگان شیطان که نذارن کار خوب انجام بشه 👌👏

غیر از این واقعا دلیلی نداره که گفتین ...

درست میگین باید به قسمت شیرینش فکر کنم 🙏🙏🥰