2777
2789
عنوان

کیا خیلی تنهان نه خونواده خودشون نه خونواده همسرشون خوبن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 50 پست
خلاصه رفتیم اونارو بلند کردیم اومدیم خونه همسرم اینا، بعد ب همسرم گفتم ت برو بخواب ، منو بابا اینا م ...

حالا ک چی زنو شوهر هستین چه اخلاقا

اگر واقعن خونواده شوهدت خوب هستن از همین الان حرمتارو حفظ کن 

وگرنه نه اگر روی پدرشوهرت تو روی پدر خودت باز بشه  واویلا داریم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

بعد ب بابام گفتم شما ک میدونستین ما نذری داریم ، ببین ادمی ک از ۴ صبح داره نماز میخونه برگشت بهم گف امام حسین لنگ نذر شما نبود ، ندادین هم میشد چرا دادین از خودتون مسخره بازی در اوردین دیگه من شوکه شده بودم رسیدم خونه باغ رفتم ت اتاق خودم ک دیدم مادرم برگشته گفته ک چرا نزدی ت دهتش چرا دیر اومده در حالی ک خودش گف دیر بیایی مشکلی نبس بعد برگشت بهم گف از بس رفته اونجا پدرشوهرش اینا عینه توپ اینو پاس کاری میکنن🙂

مورد بعدی

من تست هایمن ندادم اینم گیر داده بود ک بده خودشم ی ماه بعده عقد ت روم برگشت گف شاید ت نداری من چرا ب پات بسوزم درحالی ک مادرشوهرم گفته بود من ب دخترتون اعتماد دارم من تست نمیگیرم لطفا هم بحثشو نکنین🙂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم برنامه ریزی دقیق دارم تو دفترچه هدف هام و برنامه هامو مینویسم حتی خرید حتی قرص و ویتامین ها هم ...

شاغل بودن خیلی خوبه

من شاغل نیستم اما ی مدت رفتم سرویس مدارس  شدم با وجود بچه ی کوچک ولی کلا حالم خیلی خوب شد. الان باز حاملم تو خونه افتادم اینقدر روحیم داغووووونه ک نگم برات

شیرینی پزی بیرون یاد گرفتین؟

عزیزم برنامه ریزی دقیق دارم تو دفترچه هدف هام و برنامه هامو مینویسم حتی خرید حتی قرص و ویتامین ها هم ...

مثلا امروز جمه اس تهطیلم شوهرمم خونه اس ۷بیدار شدم روتین پوستی

صبجانه اماده کردم 

نهارمم در حال پخته 

ساعت۱۰نوبت لیزر دارم بعدش عصر سفارش کیگ دارم با همسرم کیکو اماده میکنیم 

شاغل بودن خیلی خوبه من شاغل نیستم اما ی مدت رفتم سرویس مدارس  شدم با وجود بچه ی کوچک ولی کلا ح ...

منم درس میخونم و کاد هم میکنم.دوتا بچه هم دارم.تمام وظایف خونه و بیرون با منه.چون شوهرم نیس. بنطرم فقط برنامه ربزی کن

عزیزم ۵۰درصد مشکل همینه،چرا شوهرت شغل دوم نمیگیره

ی مدت رفت کنار دست یکی اریشگری یاد بگیره اون طرف اصلا یادش نمیداد

الان گهگاهی اسنپ میره اما اسنپ دوبرابر پول باید خرج ماشین کنیم

نمیدونم شغل دوم تو جه کاری بزنیم ک جواب بده

حالا ک چی زنو شوهر هستین چه اخلاقا اگر واقعن خونواده شوهدت خوب هستن از همین الان حرمتارو حفظ کن&nbs ...

من نمیخوام باز بشه ولی تا حد ممکنم سعی میکنم نشه اما اخلاق اینارو چیکار کنم ، ب پدرشوهرم گفته خونه ۶۵ متری چیه ک ب دخترم دادین من جهازمو کجاش بچینم ی خونه بالای ۱۰۰ متری میخوام ک جهاز بچینم ، میخرین بخرین نمیخرین رهن کنین ب من چه خونه تهیه کنین 

گفته  حداقل تا عروسی ی دست النگوعه کلفت ، ی تمام سرویس میخوام  هنوز حداقل 🙂

پدرشوهرم اینا هم ضامن یکی شده جلو حقوقش بسته شده طرف نداده ماشینشون بالای ۵۰‌تومن خرج گذاشته دم دستشون من شرایطو میبینم من دلم نمیخواد ی مرد سرشو بزاره رو شونش گدایی پول کنه و غرورش خورد بشه ولی مادرم ...

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

منم درس میخونم و کاد هم میکنم.دوتا بچه هم دارم.تمام وظایف خونه و بیرون با منه.چون شوهرم نیس. بنطرم ف ...

عزیزم خب من نمیدونم چه کاری یاد بگیرم

ی بار میکم برم کاشت ناخن ی بار میگم برم اریشگری و..‌

شما شغلتون چیه بچهاتون چند ساله ان