2777
2789
عنوان

احساس عذاب وجدان

280 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها...چندسال پیش عاشق یکی بودم که خیلی دوسش داشتم و خداراشکر قسمت هم نبودیم،الان همسرم خیلی خوبه،خیلی ماهه و واقعا همیشه شاکر خدام که بهترین را واسم خواست و فرستاد ولی الان ۱۲سال از اون موضوع میگذره وقتی طرف را میبینمش هیچ حسی یا اینکه یادم به گذشته بیاد ندارم ولی هر دو سه هفته یبار خوابش را میبینم،تو خواب خیلی دوسش دارم و اون هم دوسم داره،همش تو خواب یواشکی هم دیگه را میبینیم و متاسفانه بعد از اون خواب هرچند مایه تاسفه ولی دلم براش تنگ میشه تا دو سه روز دل تنگم اما واسم جالبه که وقتی میبینمش اصلا انگار نه انگار فقط بعد از خواب انگار دل تنگشم و بعد از اون از خودم بدم میاد،انگار نسبت به شوهرم عذاب وجدان میگیرم.

شما تجربه ای ندارید؟چرا هنوز خوابش را میبینم با اینکه واقعا تمام ذهن و احساسم درگیر زندگی خودم و همسر مهربونمه؟باید چیکار کنم که دیگه خوابش را نبینم؟

احتمالا قبلا با احساساتی که نسبت به این آدم داشتی کنار نیومدی و سرکوبشون کردی یعنی من اینجوری فکر می‌کنم

به نظرم یه چند جلسه روانکاوی پیش یه روانشناس خوب و باتجربه برو حتما هم تو انتخاب روانشناست دقت کن کارش خوب نباشه ممکنه اصلا اشتباه تشخیص بده و راهکارهای غلطی بده

لازم هم نیست به همسرت بگی چرا میری که حساس شه فقط بگو حس می‌کنم نیازه برم خیلی توضیح نده و دلیلشو نگو

البته اگه شرایط رفتنو داری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابت که دست خودت نیست ، به نظرم به شوهرت نگا کن که طرف یادت بره ، شوهر خوب سوزن تو انبار کاهه😂

آره دست خودم نیس اما میگم نکنه من باعث میشم این خوابا را ببینم🤣

احتمالا قبلا با احساساتی که نسبت به این آدم داشتی کنار نیومدی و سرکوبشون کردی یعنی من اینجوری فکر می ...

آره عزیزم شرایط رفتن دارم و خودمم همینجور فکر میکنم که با این قضیه کنار نیومدم تو گذشته

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه

که یادت نیاد تولد من چند پاییزه

هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته

چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته

یه روزی میاد سالی یه بارم یاد هم نیایم

از گذشتمون جز فراموشی هیچ چیزی نخوایم

از تو فکر ما خاطراتمون میتونه رد شه

بدون اینکه حتی یه لحظه حالمون بد شه

فکر نکردن به خاطراتمونو بلد میشیم

میبینیم همو از کنار هم ساده رد میشیم

انگار نه انگار به من میگفتی بی تو نابودم

انگار نه انگار یه روزگاری عاشقت بودم

میبینیم همو اونم یه جا که غرق احساسیم

با هرکی باشیم نباید بگیم همو میشناسیم

برای اینکه حتی یه لحظه سمت هم نیایم

میری و میرم بی خدافظی بدون سلام

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه که یادت نیاد تولد من چند پاییزه هر کدوم از ما کنار یکی دیگ ...

اینا گفتی بیشتر دلم تنگ بشه؟،الان دقیقا بعد اون خوابه هستا🤣خیلی قشنگ بود،ولی دنیاس دیگه چه میشه کرد 

همین عذاب وجدان خب تو حافظت میمونه باعث خواب دیدنت میشه 👀

نه ببین تا دوسه روز دلم تنگ میشه و عذاب وجدان میگیرم بعد همه چی تموم میشه،حتی میبینمش اصلا انگار نه انگار،واسم یه شهروند عادیه بعد یهو مثلا سه هفته بعد یکماه بعد دوباره خواب میبینم

وقتی خوابش میبینی سعی کن بعدش بهش فکر نکنی . طوری رفتار کن که در خاطرت کم‌رنگ بشه هرچه کم‌رنگ تر بشه کمتر هم خوابش میبینی . هیچ احساس گناه و عذاب وجدان نداشته باش چون به اختیار خود کاری نکردی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را