2777
2789

بچه ها یه نفر که میتونه بهم کمک کنه باهاش حرف بزنم لطفا بهم درخاست دوستی بده

من یادم نیست دقیقا اخرین باری که به شوخیات واقعا میخندیدم.... نامردی کردی ولی من واقعا بی تخصیرم=) 

مشاور نیستم به عنوان درد و دل اگه خواستی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر که خب ازم با تجربه تر باشه اگه دوست داره و میتونه یکم بهم کمک کنه لطفا بگه 

من یادم نیست دقیقا اخرین باری که به شوخیات واقعا میخندیدم.... نامردی کردی ولی من واقعا بی تخصیرم=) 
مشاور نیستم به عنوان درد و دل اگه خواستی

منظورم مشاور اونجوری هم نیست خلاصه من الان نمیفهمم چی غلطه چی درست یه نفر که از دید سوم شخص نگاه کنه و حق رو بی طرف بگه

روانپزشکم‌ و خب تجربه دارم درخاست دادم

ممنون ازت

روانپزشکم‌ و خب تجربه دارم درخاست دادم

ببخشید کجا باید قبولش کنم من تازه اومدم نی نی سایت 

منظورم مشاور اونجوری هم نیست خلاصه من الان نمیفهمم چی غلطه چی درست یه نفر که از دید سوم شخص نگاه کنه ...

عزیزدلم نظرات چندتا کاربر و گوش بده خودت سبک سنگین کن اگه متاهلی بیشتر دقت کن صرفا هر مشاوری ممکنه نظر درستی نداشته باشه 

عزیزدلم نظرات چندتا کاربر و گوش بده خودت سبک سنگین کن اگه متاهلی بیشتر دقت کن صرفا هر مشاوری ممکنه ن ...

نه متاهل نیستم عزیزم

خب پس انشاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد  خیلی مراقب خودت باش گلم

ممنونم شما هم همین طور