گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 عنوان حال دلم خیلی بده 236 بازدید | 24 پست بچه ها چند روزه ی اتفاقی برام افتاده حالم خیلی بده ۳رون نخواب دارم ن میتونم غذا بخورم خیلی برام دعا کنید😔😔متاسفانه نمیتونم بگم چیشده دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙 1402/05/13 | 03:49 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 انشالله درست میشه و حال دلت خوب میشه خدا کنه دارم میترکم ایکاش میتونستم با یکی درد و دل کنم😔😔😔 دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
حس_خوب۲۰ عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 5644 چی شده عزیزم؟ پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 چی شده عزیزم؟ اینجا نمیتونم بگم 😔دارم میترکم فقط دلم میخواد حرف بزنم گریه کنم دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
icevkb عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1880 خدا کنه دارم میترکم ایکاش میتونستم با یکی درد و دل کنم😔😔😔 خوب اجی اتفاقتو بگو اروم شو
سبزاذنحکپافغ عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 866 عزیزززز دلم میدونم سخته ولی برو بخواب که بهش فکر نکنی البته قبلش بودن یه خدا داری که به مو میرسونه ولی نمیزاره پاره شه :)
ترنم707070 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3623 انشالله حل میشه و به ارامشه قلبی میرسی . تجربه های مشابه داشتم میفهمم...
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36561 عزیرم درست میشه غصه نخور دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 خوب اجی اتفاقتو بگو اروم شو بین این همه ادم نمیتونم عزیزم خیلیا منو میشناسن دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 عزیزززز دلم میدونم سخته ولی برو بخواب که بهش فکر نکنی البته قبلش بودن یه خدا داری که ... تمام ۴شبه پلک رو هم نزاشتم اصلا تا چشامو میبندم حالم بدتر میشه غذا نمیتونم بخورم از گرسنگی دارم غش میکنما ولی دهنم باز نمیشه دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
حس_خوب۲۰ عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 5644 اینجا نمیتونم بگم 😔دارم میترکم فقط دلم میخواد حرف بزنم گریه کنم خدا خودش کمکت کنه ۱۴ تا برات صلوات میگم. انشاءالله مشکلت حل شه الهی آمین پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
icevkb عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1880 بین این همه ادم نمیتونم عزیزم خیلیا منو میشناسن اها خوب نگو ولی حالتو خوب کن
ترنم707070 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3623 اینجا نمیتونم بگم 😔دارم میترکم فقط دلم میخواد حرف بزنم گریه کنم خب بگو اینجا ک کسی نمیشناسه کسی رو. بگو تا سبک شی . شاید کسی بخونه تجربه داشته دو تا حرف بزنه آرومت کنه
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 عزیرم درست میشه غصه نخور خدا کنه 😔 دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙