2777
2789
عنوان

سه دقیقه با استاد امینی خواه

133 بازدید | 10 پست

این سه دقیقه رو‌ گوش بدین 

خوبه 

https://www.uplooder.net//files/149abef0261f4f64fd8d085be5a87579/از-ازدواج-تا-هم‌خانگی!.mp3.html

اللّهم عجّل لولیک الفرج

عزیزم واقعا فکر کردی براشون مهمه 

تبلیغات سایت ترویج بی حجابیه مثلا اون تبلیغ لاغری  گفتم چرا تبلیغاتت بی حجابه هیچی جواب نداده

فقط تاپیک رو تعطیل میکنن ک خودشون تعطیل نشن

..

من از خیلی وقت قبلتر برای فتا گزارش میدم تازه یه کم سایت بهتر شده...

ب وضوح سایت خودش حامیه این اتفاقاته اما الکی میگه ممنوعه چون راحتتر میتونه اثرگذاری کنه

عزیزم واقعا فکر کردی براشون مهمه  تبلیغات سایت ترویج بی حجابیه مثلا اون تبلیغ لاغری  گفتم ...

دقیقا منم همین حس رو دارم 

دیروز یه تاپیک زدم یه ویس گذاشتم مربوط ب حجاب بود ولی نه مستقیم 

نشد قفل کنم پنلم باز نشد 

تاپیک ترکید نی نی یار پنج هم پیام داد دوباره این تاپیکو بزنی قطع دسترسی میشی🙁😐

اللّهم عجّل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ب فتا گزارش بدیم؟  سایت داره؟

اره تو نت بزن اسکرین شات بگیر از ممنوعیات اونجا بارگذاری کن

حتما هم ذکر کن که به مسئولین تذکر داده شده اما پاسخ نمیدن 

الان ک بازار رو طاقچه و دی جی هم گرم کردن ان شاءالله بیشتر رسیدگی میکنن.

اره تو نت بزن اسکرین شات بگیر از ممنوعیات اونجا بارگذاری کن حتما هم ذکر کن که به مسئولین تذکر داده ...

باشه حتما انجام میدم .

همین الان یکی تاپیک زده ۳۹ سالمه تو رایطه با دوس پسر بکارتمو از دست دادم 

چقدیا هم دارن دفاع میکنن ک بدن خودته اختیارشو داری🤦

اللّهم عجّل لولیک الفرج
باشه حتما انجام میدم . همین الان یکی تاپیک زده ۳۹ سالمه تو رایطه با دوس پسر بکارتمو از دست دادم&nbs ...

بله منم الان اونجام 

گزارش زدم

تا جایی که بتونم جواب هم میدم ولی یکی دو تا کوبنده ج بده بیا بیرون بقیه کامنتهای نامربوط هم گزارش بزن۸