2777
2789
عنوان

●پریود●

165 بازدید | 14 پست

سلام

من ۱۷سالمه

پریودیمم منظم و درست هستش و ثبت میکنم

اما این دفعه پریودم که دیگه باید از شنبه هفتم یا هشتم میشدم اولش لکه بینی بود دیگه،

گفتم خب اوکی موردی نیست

اما تا امروز همونطور لکه قهوه‌ای رنگ هستش و کم

چرا؟به نظر شما مشکلی هست؟باید چیکار کنم؟

اینم بگم که برا درد که زیاد هم نبود ولی من اولش که هنوز هیچی نبود یه مفنامیک‌اسید  و ژلوفن خوردم

البته همیشه ژلوفن رو یکی یبار میخوردم

نمیدونم دیگهههه:)

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

استرس و اضطراب و هیجان نداشتی این ماه؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس و اضطراب و هیجان نداشتی این ماه؟

چرا...همون روز شنبه خواهرم عمل داشت همشو میشه گفت که من داشتم

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

چرا...همون روز شنبه خواهرم عمل داشت همشو میشه گفت که من داشتم

خب بخاطر همینم هست،،،باز جا داره تا قشنگ تنظیم شی 

قرصم تا جاییکه میتونی دردشو تحمل کنی سعی کن نخوری

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

حالا من چیکار کنم🥲

کاری هست که انجام بدم که خونریزی بگیرم

یا ببینم تا ماه بعد چجوره

هنوز تنظیم نشدی بخاطر سنت .اشکال نداره اما سعی کن دردت غیر قابل تحمل بود قرص بوخوری اینا همش ضرره.

عه خیلی خوب

ممنون

اره دیگه نمیخورم

استرس داشتم و چون بیرون بودم نمیخواست هیچ دردی بکشم

زعفزون دم کشیده بخور تا بشی

دیروز خوردم..نشد خبببب

دیروز خوردم..نشد خبببب

آویشن یا زعفرون .پیاده روی حسابی و ترشی جات مثل لواشک آلو یکمم خودتو گرم بگیر چای نبات یا زنجبیل 

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    
آویشن یا زعفرون .پیاده روی حسابی و ترشی جات مثل لواشک آلو یکمم خودتو گرم بگیر چای نبات یا زنجبیل&nbs ...

فققططططططط بووووووووووووووسسسسسس