2777
2789
عنوان

خیلیییی بی پناهم دارم غمباد میگیرم

493 بازدید | 41 پست

دلم پر از حرف نگفته ک تلنبار شده رو هم

خستم هفت ساله ازدواج کردم همش تو خونه ماشین نداره پول نداره بخدا دیگه کم آوردم فقط میخواستم از خونه پدر وحرف مردم ک چرا ازدواج نمیکنی فرار کنم تموم دروغاشو ک خودشو بچه پولدار جا زد فوری باور کردم آشنایی تا عقد کلا ١۶/١۵روز شد

الان مثل سگ پشیمونم

٣۶سالمه دریغ از یه مسافرت یه پول زیاد تو حساب همش شده حسرت زندگیم

نه پشتوانه ندارم طلاق بگیرم مادرم خواهرام راهم نمیدن  هشت ماه بعد عقد نامزدی گفتم نمیخام جنگ جهانی شد خونمون 

هیچکسوووووو جز خدا ندارم خدایی ک برام معجزه نمیکنه حداقل ی ماشین داشت منو میبرد بیرون 

کارگره یه روز کار هست می‌ره نباشه ور دلمه تو خونه بارون باشه هم نمیره خستمممممم خدا چرا کمکم نمیکنی چرا جواب دعاهامو نمیدی دیگه انگیزه برای هیچ چله و دعایی ندارم

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت نمیتونی کار کنی؟

ن نمیتونم چون افسردگی گرفتم چون اعصاب برام نمونده و دلایل دیگر چرا خدا کمکم نمیکنه چرا من پر از حسرت مالی هستممممممم

جوانیم شور و نشاط و اشتیاقم رفت....

گاهی اوقات ما تاوان انتخاب های اشتباهمون رو پس میدیم وچاره ای نداریم جز صبر وتحمل وتوکل والبته تلاش.... اگر میتونی خودت یه کاری بکن تا حداقل دستت توجیب خودت باشه 

عزیزم الان همه ی زندگیای کارگری همینه به خدا

مگر قشر خاص کارمند و بازاری 

بقیه کارگرا توی هر صنفی همینن کلا زندگی و اقتصاد برای مردم سخت شده

یه بیرون رفتن ساده دونفره الان زیر ۵۰۰ تومن خرجش نمیشه خب طبیعتا نمیتونن آدما راحت برن

خودتو سرزنش نکن افسردگی میگیری 

برو صبحای زود پارک پیاده روی کن ، تو خونه یه کیک کوچیک بپز با شوهرت بشینید پای فیلم ببینید خلاصه سرگرمی اینطوری درست کن

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
حالا دیدی من چقد بدبختراز توام  کرمانشاهم احمق بودم خر بودم

ب من دوری ولی هر بژی کورد

خدا کمکت کنه هر کسی فکر می‌کنه مشکل خودش بزرگه