2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مامانم عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 38 پست
کاملا درکت میکنم. همش میترسم منم مثل مامانم بشم. بعضی وقتا از دست پسرم عصبانی میشم دعواش میکنم بعد ی ...

اره همش جوری رفتار می‌کنه ک مثلا اگه رو بهتون بدم کارم ساختست..چی بگم والا فقط فکر خودشون این مدل مامانا..گاهی بعضی مامانا رو‌میبینم بااینکه بچه هاشون همه ازدواج‌کردن چقدر هواشونو دارن چقدر ب فکرشونن همش دوست دارن بچه هاشون‌دورشون باشن

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درکت میکنم. همش میترسم منم مثل مامانم بشم. بعضی وقتا از دست پسرم عصبانی میشم دعواش میکنم بعد ی ...

خوب مامانت هم بلد نبوده محبت کنه ولی اگه میدونی کارهایی براتون کرده یعنی نحوه محبت بلد نبوده چه اشکال داره تو این قضه رو شروع کن محبت کن اونم کم کم به شما محبت میکنه اخه من مامانم قبلنا اینجوری بود ما هم از دستش ناراحت بودیم تا اینکه یه نامه ای که به خدا نوشته بودرو پیدا کردیم و کلی گله کرده بود فک کرده بود ما دوستش نداریم مامانم الان فوت شده و میگم کاشکی بود و همش بهش محبت میکردیم

من میفهممت خیلی زیاد.... اصلا حوصله بچه ها و نوه هاشو ندارن انگار اومدیم خونشون غارت کنیم حس بد مید ...

بمیرم واسه دلت. منم سزارین شدم. اتفاقا رفتم خونه مامانم. انقدر اذیت کرد انقدر گیر داد بهم اخرش بچه رو برداشتم اومدم خونه خودم. 

اره همش جوری رفتار می‌کنه ک مثلا اگه رو بهتون بدم کارم ساختست..چی بگم والا فقط فکر خودشون این مدل ما ...

من دوستامو میبینم میرن با مامانشون دردو دل میکنن از تعجب شاخ درمیارم. من هرچی بشه از مامانم قایم میکنم

بلد نیستم اصلا نمیدونم چی باید بگم چیکار کنم

چه اشکال داره یه بار بهش بگو مامان دوست دارم  میدونم سختته چون نگفتی ولی مامانت هم کم کم محبت شروع میکنه یا بشین باهاش گپ بزن یا وفتی داری با خواهرت حرف میزنی بگو مامان توام بیا پیشمون 

شوهرم خوبه بدک نیست. مشکلم اینه که بچه خستم میکنه وقتایی که میرم اونجا زمان زود میگذره ولی تو خونه ب ...

دوستی چیزی نداری

یا مثلا ببرینش پارک 

خواهر شوهری یا برادرشوهری

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)