2777
2789
عنوان

شوهرم امشب جلو چشمام رگ دستشو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5113 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوز گفت بخاطر بچه دارشدنتون بوده  نتونستم خودشو تطبیق بده

بعد چهار سال همه نشده 

عجیبه

نمیتونم نسخه بپیچه ام که چیکار کنی‌

ولی به خودت اهمیت بده نذار زندگیت روزمرگی باشه 

چه اون باشه چه نباشه 

اول برا خودت ارزش قائل شو بعد برای ازدواحت 

اون وقتم یه تصمیم دزست بگیر

سلام ببخشید .من  فقط می خوام بدونم یه زندگی یا  شوهر اگه نرمال باشه چطور به زنش فحش ناموسی می ده که دوست پسر داری و فلانت کردو نمی دونم از این مزخرفات .  والا شوهر من  یکی دوتا از خواستگارهای سابق من و می دونه انقدر ازشون بدش میاد که نگو . حالا این شوهر شما هم اینطور

این مرتیکه واقعا روانیه 

کثافت خیانت کرده راست راست می‌گرده میگه خوب کردم 

اینقدر از هیکل تو ایراد گرفت انگار خودش چه گوهیه 

گل من طلاق بگیر 

خداروشکر شغل خودت رو هم داری 

این لیاقت تورو نداره

مگه طلاق به این راحتی.اصلا فکر اون بچه رو گردین. من خودم بچه طلاقم میدونید با چه سختی زندگی کردم

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

بهتر بود اومدی خونه غذا حاضر کرده بود یه سلام میدادی میرفتی میخوردی غذاتو.بعد هم به خودت وپوستت وورزش برس.خودت اول باید خودتو دوست داشته باشی اون وقت شوهر مدام اسیرت میشه .یه کم برا خودت وقت بزار.وهرچی کار میکنی پس انداز کن .به کسی هم هیچی نگو

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

بهتره بعضی اوقات خودت رو به اون راه بزنی چون یه بچه داری نمیشه موضوع رو کش بدی .تو این مواقع زن باید سنگ زیرین باشه.خودت رو به فراموشی بزن .

با این تفاسیر اگر رگ گردنش رو هم زد غمت نباشه 😶😑

اووف حق گفتی😒🚶‍♀️

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یا پنج تن ال عبا 

شوهرا چ ناجور شدن🥴😐

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜