2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق تب خدمات تسهیلات پرداخت اقساط بزن 

الان یکساله قسطاش رو دارم با همراه بانک پرداخت میکنم بلدم الان ک موعد کارمزدشه بازم زده بدهی سررسید شده همون ۱۱۰۰ میترسمم مبلغ رو خودم دستی وارد کنم ۵۶۰۰ باز کارمزد رو خودشون بخوان یکی دوماه دیگ 

سلام عزیزم از کجا فهمیدی کارمزد وامت چقده؟و بعد دوازدهمین قسط باید پرداخت شه یا وقتی که وام رو گرفتی؟من پارسال شهریور وام رو ریختن ولی از آبان قسط دادم،الان نمیدونم باید شهریور کارمزد بدم یا آبان؟

مشاور تحصیلی و کنکوری
سلام عزیزم از کجا فهمیدی کارمزد وامت چقده؟و بعد دوازدهمین قسط باید پرداخت شه یا وقتی که وام رو گرفتی ...

اگ دفترچه قسط رو داشته باشی مبالغش رو داخلش نوشته ....هروقت ۱۲ قسط واریز کردی نوبت ب کارمزد میرسه 

سلام عزیزم از کجا فهمیدی کارمزد وامت چقده؟و بعد دوازدهمین قسط باید پرداخت شه یا وقتی که وام رو گرفتی ...

اگ از طریق خودپرداز بری قسط ۱۳ رو پرداخت کنی خطا بهت میده و میگه اول باید کارمزد پرداخت شه 

واسه ما ی وام ۱۲۰ تومنی و وام شوهرم هم ۱۵۰ تومنی بود ماهم پارسال مرداد برداشتیم جمع کارمزد دوتامون ۹۷۰۰ تومنه 

کارمزد وام ۱۲۰ تومنی ۴۳۰۰ و کارمزد وام ۱۵۰ تومنی ۵۴۰۰ هست 

اگ دفترچه قسط رو داشته باشی مبالغش رو داخلش نوشته ....هروقت ۱۲ قسط واریز کردی نوبت ب کارمزد میرسه&nb ...

نه من دفترچه ندارم خودکار از حسابم برمیداره ،دستت درد نکنه که راهنمایی کردی ممنونم🥰

مشاور تحصیلی و کنکوری