2777
2789
عنوان

تابلو نقاشی

124 بازدید | 12 پست

خانوما من ۱۲-۱۳ ساله که کلاس نقاشی میرم وچند ساله که  تابلوهای رنگ روغن میکشم🙂بنظرتون بوم های کوچیک نقاشی کنم فروش میره البته با قیمت مناسب؟مشتری دارن اصلا؟

اگه خلاقیتت بالا باشه و خوب بکشی و استعداد داشته باشی چرا که نه

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چحوری میخوای بفروشی بساط کنی؟ بنظر من سفارش بگیری بهتره چون اونایی که تو اینسا اینکارو میکنن معمولا ...

نه بساط که نمیتونم بندازم چون من تهران نیستم شهرستانم

حوصله ی پیج و اینارم ندارم راستش چون میدونم نمیتونم فالور جمع کنم🙂

نه بساط که نمیتونم بندازم چون من تهران نیستم شهرستانم حوصله ی پیج و اینارم ندارم راستش چون میدونم ن ...

پس چه پلنی داری  برای فروش؟ من خودم تجربه شخصی میگم من پیج زدم که سفارش بگیرم ولی فایده نداشت ولی بعضیا خیلی موفقن 

پس چه پلنی داری  برای فروش؟ من خودم تجربه شخصی میگم من پیج زدم که سفارش بگیرم ولی فایده نداشت و ...

هیچ پلنی ندارم🙂😂

فقط خیلی دوست دارم نقاشی بکشم و بفروشمشون

اره واقعا🙂👌🏼

هیچ پلنی ندارم🙂😂 فقط خیلی دوست دارم نقاشی بکشم و بفروشمشون اره واقعا🙂👌🏼

مرسی😂😂

بنظر من پیج بزن اگ کارت خوب باشه میگیره ریلز  با کیفیت بذار از نقاشی کشیدنت  خیلی جوابه موفق میشی انشالله صبر میخواد فقط دیگ 

مرسی😂😂 بنظر من پیج بزن اگ کارت خوب باشه میگیره ریلز  با کیفیت بذار از نقاشی کشیدنت  خیل ...

ممنون از راهنماییت عزیزم انشالله شمام موفق باشی تو هر زمینه ای ک میخوای🙂❤️