2777
2789

سلااااااااااام

من واسه تعطیلات تابستونی برگشتم ایران یه دو روزیه، ببخشید اگر این موقع نتونستم جوابگو پیام های پی وی یا زیر پست ها باشم....هم به شدت مشغله داشتم و هم خیلی اوقات سایت به خاطر ای پی غیر ایرانی اینترنتم بالا نمیومد درست...

اگر سوالی دارین اینجا بپرسین جواب میدم ❤️ 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

چ برایمان آورده ای؟

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستا و پیتزا 🇮🇹🤌🏻😁

😂😂

رسیدنت بخیر❤️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی خوشحال میشم درخواست دوستیمو پذیرا باشی چند تا سوال ازت دارم 😍

حتما ولی اگر سوالت خیلی شخصی نیس همینجا بپرس شاید سوال بقیه هم باشه ( خیلی خانم معلمی طور🤣😅 )

قربونتتتتت ❤️

خدانکنه😘

اسی جان پسرم تو چه رشته ای بره راه براش بازتر هست بسیارررر در امور فنی قوی هست و خیلیم باهوشه الان داره انگلیسی کار میکنه هنوز ده سالشه و میتونه ده دقیقه انگلیسی رو پشت سر هم صحبت کنه ،هدفش اینه برنامه نویس بشه یا بره سراغ مهندسی عمران و ..و مهاجرت از سه سالگی میگفت من یه زن تهرانی میخوام یه زن خارجی 

اسی جان پسرم تو چه رشته ای بره راه براش بازتر هست بسیارررر در امور فنی قوی هست و خیلیم باهوشه الان د ...

والا تا هشت سال دیگه حداقل، خیلی ممکنه دنیا تغییر کنه و خب اول هم اولویت علاقه و استعداد فرزندتون هست که به کدوم سمت هست ولی به طور کلی در حال حاضر رشته های کامپیوتر و برنامه نویسی و تمام حوزه های مرتبط اوضاع خوبی دارن هر چند همه رشته ها دارن میکس میشن با علوم کامپیوتر و برنامه نویسی.

انگلیسی رو ادامه بدن جدی و در حالت بهتر یه زبان دیگه هم یاد بگیرن: آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی یا ...