دوس دارم امشب یکم حال و هوام عوض بشه این روزا تو اقدام نی نی ام و حسابی استرس دارم بیاید شروع کنیم بسم الله 🥰🥳😅
اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
من اوایل خیلی خونه بابام شب میموندم. الان اصلا نمیتونم. بجز خونه ی خودم هیجا خوابم نمیبره. وقتی دخترم اصرار میکنه شب بمونیم میگم تنها بمون من نمیتونم.... سعی کن شب خونه خودت بخوابی عزیزم براساس تجربه گفتم❤️
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۰۳-۲۳۴۳۰۴_messages_6oys.jpg هرچی گشتم بهتر از ابجی ...
خدا برا هم حفظتون کنه رابطه خواهری خیلی نازه
اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
زایمان کردم چند روز مامانم خونم بود حالا امشب من اومدم خونه بابام از عصر قیافه گرفته که پاشو ...
منم دقیقا تو تایمی ک زایمان کرده بودم میموندم.حق داری. ان شاالله ب سلامت بگذرونی این دورانو.من خیلی اذیت بودم از همه لحاظ....
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
واقعا بعضی وقتا میگم اگه ابجیم نبود باید چیکار میکردم
رابطمم زیاد با مامانم خوب نیست
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
یه سوال به تاپیک مربوط نیس ولی عدسی گذاشتم برا صبحانه شما عدسی و پیاز داغ میکنید یانه ؟