میشه بگی بچه دومم کی دنیا میارم؟ وجنسیتش؟ توطالعم چندتا بچه س .
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=303962602]عزیزم طالع شما سه تا فرزند میبینم ممکنه یه سقط هم داشتی یا خواهی داشت گلم جنسیت پسر بچه دوم ک یه اقا
ممنونم ازت .همیشه جواب همه با کمال ارامش میدی. خدا خیرت بده
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
عزیزم واس منم میگید.چند تا بچه میارم و جنسیتشون.عاقبت زندگیم چی میشه.هرچی کحس میکنی
عزیزم دو فرزند دختر و پسر تو طالعت هست ک دختر اگه بیاری مثل مادر برات دلسوزی میکنه عاقبت زندگیتم درسته از همسرد سرد شدی تو دوراهی قرار میگیری ولی یه چیزی مانعت میشه میشینی جات در کل ایندت روشن داد گلم یه خطری از خانپادت خودت رفع شده